Жените социалистки обсъждат "Визия за България" на семинар във Велико Търново | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Жените социалистки обсъждат „Визия за България“ на семинар във Велико Търново

Публикувана на: 16.11.2018г. 901 прегледа

Жени социалистки от областите Велико Търново, Габрово, Ловеч, Плевен и Русе идват в старата столица, за да обсъдят „Визия за България“. Това ще се случи на семинар, който ще се проведе в събота в хотел „Алегро”.

Встъпителни думи и приветствия ще отправят председателката на обединението на жените социалистки Катя Николова, народният представител Весела Лечева и общинският председател на БСП Стефан Стефанов.

Първата тема на семинара, която ще бъде обсъдена, е участието на жените социалистки в подготовката на местните избори. За реализация на повече жени в местната власт като кметове и общински съветници ще говори народният представител Дора Янкова. Тя е заместник-председател на комисията по регионално развитие, благоустройство и местно самоуправление, както и заместник-председател на Националния съвет на обединението на жените социалистки.

Във втората сесия на семинара ще се разгледат политиките в здравеопазването и образованието в полза на гражданите на България, залегнати във „Визия за България”. По темата ще говори народният представител проф. Анелия Клисарова, бивш министър и настоящ заместник-председател на комисията по образование и наука.

Семинарът ще завърши с представяне на проекта на обединението на жените социалистки от област Габрово „Свят без насилие и зависимости”. Презентацията ще бъде направена от народния представител Кристина Сидорова, заместник-председател на комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика.

loading...

Коментари за "Жените социалистки обсъждат „Визия за България“ на семинар във Велико Търново"

  • 17.11.2018 в 11:14

    Визията е ясна – наздраве …

    Отговор
  • 19.11.2018 в 9:44

    Стига сте занимавали гражданите с тази простакека от Дебелец търсеща само лична изгода.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *