Дневен хороскоп. Прогноза за 19 ноември, понеделник | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Дневен хороскоп. Прогноза за 19 ноември, понеделник

Публикувана на: 19.11.2018г. 970 прегледа

Луната е в Овен. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 15.22 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, очите, челюстите, ваденето на зъби също е противопоказно. Добре ще протекат лечението на зъбите, профилактиката на главоболие, мигрена, високо кръвно налягане, очни проблеми. Внимавайте с нервите.

Красота и външен вид: Днешният ден е подходящ за подстригване на косите. Направете лек масаж на слепоочията, това ще се отрази много ободряващо и тонизиращо на целия организъм. Регенериращите маски на лицето също са полезни.

Хранене и диета: Можете да стартирате дългосрочна диета или подходящ хранителен режим, чрез който да регулирате храненето си след уикенда. Днес изключете всички тестени и сладки изделия от менюто си. Спокойно можете да хапвате белтъчини – леки меса, яйца и млечни продукти, заедно със свежи салати. Плодовете също са позволени.

Цветове, носещи късмет: Червено, сиво, зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 15.22 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Овен и засилва стремежа да постигаме бързи резултати, без да чакаме необходимото време, което изисква всяко едно действие. На път сме да се отчаем, защото днес не всичко върви по план. Ретроградният Меркурий обърква доста от плановете ни. Затова не се притеснявайте, ако ви се налага да преработвате вече свършени задачи. Не си поставяйте прекалено строги крайни срокове, защото така или иначе няма да успеете да ги спазите.

ОВЕН

Оптимисти сте

Днес сте жизнени, енергични и със сериозни очаквания за постижения до края на работната седмица. Не си правите и труда да предвидите, че някои от плановете ви могат да се объркат и да се наложи да свършите нещо непредвидено и приоритетно. Днес сте оптимисти, но времето ще ви покаже, че грешите в преценките.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни

Бъдете внимателни и най-вече мнителни. Ако ви се налага да правите промени или да се занимавате с нещо ново, първо опипайте почвата. Не е изключено да попаднете на игри и задкулисни действия, които целят да ви спрат и да не ви позволят пътя напред. Нещата не са такива, каквито изглеждат от пръв поглед.

БЛИЗНАЦИ

Преценявайте хората

Седмицата стартира с позитивен, но неспокоен ден. Запазете самообладание, пред каквото и да ви изправя съдбата. Днес ще се срещнете с много хора, повечето от които ще ви подкрепят. Но ще има и такива, чийто намерения са да ви злепоставят по един или друг начин в идните три седмици. Внимавайте.

РАК

Поправяте грешки

Стартирате новата работна седмица с активен ден, в който обаче никак не ви спори. С каквото и да се захванете, все избива по нещо нередно. Все се натъквате на грешки и все трябва да оправяте чужди пропуски. Примирете се, днес ще е така. Но това ще ви помогне да се докажете като добри служители в работата.

ЛЪВ

С петите назад

В добро настроение сте. Предчувствате, че сте изправени пред ново начало. Наистина е така, но първите стъпки от новото начало ще са с петите назад. Ще трябва да поправите стари грешки и да се занимавате с дела, които изискват да бъдат свършени, а са изостанали преди сума време. Отхвърлете ги през тази седмица.

ДЕВА

Времето е спряло

Не противодействайте на нещата, които се случват наоколо. Не се стремете да забързвате темпото. Сега времето е спряло за вас и е възможно в ден като днешния да не ви се случи нищо важно. Да не ви попитат за нищо и никой да не иска мнението ви. Е, съвсем скоро нещата ще се променят.

ВЕЗНИ

Добра новина

Не упорствайте прекалено много, ако видите, че днес делата ви в службата не вървят по най-хармоничния начин. Меркурий изисква да сте съсредоточени и да допускате колкото се може по-малко грешки. В личен план това е доста позитивен ден, като вечерта ви чака добра новина около семейството.

СКОРПИОН

Действия, не изяви

Доста енергия изразходвате, за да покажете на хората около себе си своите възгледи. Няма ли да ви е по-лесно просто да ги изпълните и така да покажете на другите в какво сте убедени? Днес не хабете сили да привличате привърженици, а работете. Денят е благоприятен за тихи действия, не за изяви.

СТРЕЛЕЦ

В подем сте

Днес заемате централна роля в служебното направление и будите негативни чувства у колегите, които са ви конкуренти. Излизате с едни гърди напред пред другите заради идеите, които предлагате. Внимавайте, защото точно днес ще ви поднесат динена кора, за да ви подхлъзнат и провалят. Не се предоверявайте.

КОЗИРОГ

Довършете докрай

В началото на новата седмица се чувствате добре и сте в хармония със себе си. Денят е прекрасен за довършване на нещо малко, старо и изостанало във времето. Не се мъчете да стартирате нови дейности. Обърнете повече внимание на поведението на колегите и хората около вас. Изследвайте реакциите им, бъдете повече психолози днес.

ВОДОЛЕЙ

Поправете грешките

Обърнете повече внимание на текущите си работни ангажименти. Вижте грешките, които сте допускали до този момент. Точно днес можете да забележите определени пропуски в своята работа и да ги поправите навреме. Денят ви носи щастие и радост в личния живот. Съберете семейството около трапезата довечера.

РИБИ

Не се претоварвайте

Избягвайте да вземате решения, които касаят дългосрочното ви бъдеще. Днес си действайте по вече предприетите задачи и не правете голямо впечатление с това, което вършите. Подгответе плановете си до края на месеца. Вечерта си легнете рано. Избягайте от излишните домашни спорове.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Дръзки и решителни, вие сте едни от типичните представители на Скорпиона. Желаете да бъдете навсякъде – да владеете всяко едно положение. Трябва обаче да имате едно наум – никога не се доверявайте на първоинстинкта си. Той ви лъже и ви е най-големият враг. Често сте си патили, решавайки нещо, без да мислите. В любовта сте ревнивци. Желаете началническото място във връзката и по този начин бягате от компромисите, които поддържат една връзка жива.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *