До 30 ноември събират номинации за "Спортист на годината" | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

До 30 ноември събират номинации за „Спортист на годината“

Публикувана на: 20.11.2018г. 271 прегледа

30 ноември е крайният срок за подаване на номинациите в анкетата за „Спортист на годината на Велико Търново“, съобщи Георги Давидов, спортен експерт в общината.

Право на номинации имат всички спортисти, състезаващи се за спортни клубове от община Велико Търново, както и съответните треньори от спортните клубове. Те ще правят номинации в 3 категории: „Спортист на годината” (мъже и жени), „Спортист на годината” (юноши и девойки) и „Треньор на годината”. В категорията „Треньор” трябва да бъдат посочени успехите и мотивите за съответната номинация.

Според правилата в статута за 2018 година наградените ще бъдат разпределени в категория мъже и жени – 7 спортисти, юноши и девойки – 7 спортисти, 1 треньор на годината.

До края на ноември предложенията ще се адресират до кмета Даниел Панов и ще бъдат внесени в общината. Ако се докаже, че даден спортен клуб е подал некоректна информация, номинациите на този клуб ще отпадат от анкетните карти.

Спортните експерти ще обобщават предложенията и ще подготвят информацията в анкетен вид за гласуване. До 10 декември ще се проведе гласуването за трите категории. Право на глас ще имат представители на Постоянната комисия по спорта, туризма, децата и младежта при Великотърновския общински съвет, по един журналист от местните медии и спортните експерти от общината.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *