Аласана Мане аут поне за два мача, Венци Василев също пропуска гостуването на „моряците“

Защитникът на „Етър ВТ“ Венцислав Василев е наказан за един мач и глобен 1500 лева заради натрупани жълти картони, съобщиха от Дисциплинарната комисия на БФС. Бранителят получи пето официално предупреждение срещу „Ботев“ (Пловдив) и ще пропусне гостуването на „Черно море“. Срещата на стадион „Тича“ във Варна е от 17:30 часа днес.

Ядрено-магнитният резонанс показва, че халфът Аласана Мане е с разтежение на адуктора и също отпада за мача. Полузащитникът ще е на трибуните и на 5 декември, когато етърци приемат на стадион „Ивайло“ „Ботев“ (Враца), но има реални шансове да се завърне на терена при гостуването на столичния „Левски“ на 8 декември. Със сигурност за Варна няма да пътува и нападателят Ерик Почански, който още лекува травмата, получена при гостуването на „Верея“. Очаква се той да бъде на линия за следващото домакинство срещу „Ботев“ (Враца) на 5 декември.

„Виолетовите“ заминаха вчера за Варна, където ще нощуват преди мача. Допълнителен проблем и за двата тима ще бъдат снегът и ниските температури. „Мачът ще бъде повече борба, отколкото футбол. Условията са тежки, но се готвим за здрава битка. Надявам се времето малко да се пооправи и да ни позволи да играем футбол. Класирането изобщо не ни интересува, играем мач за мач и задачата ни е да събираме точки“, коментира Красимир Балъков. Главен съдия на двубоя на „Тича“ е Станислав Тодоров, асистират му Мартин Димитров и Христо Хаджийски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.