Стотици получиха автограф от Митко Бербатов във В. Търново

При сериозен интерес Димитър Бербатов представи биографичната си книга „По моя начин“ в клуб „Седем” във Велико Търново. Над 300 негови почитатели над три часа чакаха на опашка да получат автограф и да се снимат с него. Митко дойде в старата столица по покана на Националния фенклуб на „Манчестър Юнайтед“.

„Посрещането ви беше фантастично. Наистина се чувствам поласкан от начина, по който ме посрещнахте и сърдечно ви благодаря!”, каза Димитър Бербатов в началото на срещата, започнала с бурни овации и с дружно изпълнение от всички на химна Glory Glory Man United.

Близо три часа Димитър Бербатов разказва за себе си, за книгата си и раздаде стотици автографи на почитателите си, голяма част от които бяха и деца. Председателят на националния фенклуб „Манчестър Юнайтед” Емил Йорданов пък му подари специално рисувана за него картина на художника Христо Панев. Бербатов бе впечатлен и от обстановката в клуба, която наподобява истински музей на „Юнайтед” с фланелки, автографи, снимки и послания от легенди на „червените дяволи”.

„Като пътувахме насам, си говорихме, че аз никога в кариерата си не съм играл във Велико Търново. Сега гледам „Етър” как се справя заради Краси Балъков и им желая само успехи. Едва ли има нещо, което не е казвано за Балъков. Аз съм играл с него, той беше човекът, който ми центрира за гола, който вкарах на Петер Шмайхел. Краси винаги се е държал много добре с абсолютно всички в националния отбор. Продължавам да поддържам контакт с него и когато се видим, винаги ми е готино. Следя изявите му като треньор в момента и се радвам много, желая му успех в треньорската работа“, каза Димитър Бербатов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *