112 четения

Зов за помощ: Денислав от Велико Търново се нуждае от помощ, за да пребори рака

25-годишният Денислав Соколов от Велико Търново се бори с коварното заболяване остеосарком – един от най-агресивните видове рак на костите.

За болестта научава миналата година и след направена рентгенова снимка става ясно, че младият мъж има тумор на коляното.

С помощта на десетки съпричастни хора само за 5 дни успява да се събере необходимата сума от близо 100 000 лв. за операция в турска болница. Терапията е успешна и скоро след това той се връща към нормалния си живот, но за кратко. При един от контролните прегледи този месец, медиците в Турция откриват нова разсейка и назначават 15 курса лъчетерапия.

Този път роднините и близките на 25-годишния мъж нямат възможност да съберат сумата за лечение, тъй като все още изплащат взетите заеми от преди година за първата терапия. Нужни са 20 000 лв., за лъчетерапия, а ако тя не даде ефект, отново ще се наложи операция.

Семейството на Денислав се обръща за помощ към всички хора, които имат възможност да дарят пари за лечението му, за да може да оздравее и отгледа детето си.

 

Номерът на дарителската сметка е

BG89UNCR70001522948326

UNICREDIT BULBANK

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

ДЕНИСЛАВ ГАВРАИЛОВ СОКОЛОВ

PayPal: Denislav Sokolov paypal.me/denislavsokolov1993

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *