44 четения

Три безплатни излъчвания на шоуто „Звук и светлина“ ще има през декември

ТРИ БЕЗПЛАТНИ ИЗЛЪЧВАНИЯ НА АУДИО-ВИЗУАЛЕН СПЕКТАКЪЛ „ЦАРЕВГРАД ТЪРНОВ – ЗВУК И СВЕТЛИНА“ ЩЕ ИМА ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ, съобщиха от Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов“. Уникалното шоу ще бъде подарък за жителите и гостите на старата столица от Община Велико Търново.

Първото излъчване е в чест на Студентския празник на 8 декември. На този ден ще бъдат отворени за безплатни посещения всички обекти и експозиции на Регионален исторически музей специално за младите хора, които са избрали да празнуват в старата столица. Достъпът ще се осигурява срещу документ – студентска лична карта или студентска книжка от висше учебно заведение.

Още два пъти до края на годината търновци и гостите на града могат да гледат „Звук и светлина“. Програмата ще може да се види на Коледа – 25 декември, както и на 30 декември. Излъчванията са с начален час 18,00 и могат да се наблюдават от площад „Цар Асен I“ пред крепостта Царевец.

Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ предлага възможност в същите дни (8, 25 и 30 декември), както и в съботите на 15 и 22 декември, аудио-визуалното шоу „Звук и светлина“ да бъде гледано и от ВИП площадката на ул. „Никола Пиколо“ на промоционална цена от 20 лева за възрастен и 10 лева за дете.

Предварителни заявки и билети в Туристически информационен център на ул. „Христо Ботев“N 5 във Велико Търново и онлайн на www. www.soundandlight.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *