Венци Василев се завръща в състава на „Етър ВТ“ за мача с „Ботев“ (Враца), Балъков и Цветанов призовават великотърновци за подкрепа

Варненският рефер Драгомир Драганов ще ръководи мача между „Етър ВТ“ и „Ботев“ (Враца), който е днес от 15:00 ч. на стадион „Ивайло“. Ще му асистират габровците Даниел Ников и Никифор Велков, а четвърти съдия е Станислав Тодоров от Шумен. За последно Драгомир Драганов ръководи домакинството на „виолетовите“ срещу „Берое“, завършило 1:1 на 21 септември.

„Нека да покажем, че дори и в сряда в 15 ч. и в това студено време можем да съберем хората на стадион „Ивайло“. Ще дадем всичко от себе си, очаквам атрактивен мач, в който ще търсим победата“, заяви главният мениджър на „Етър ВТ“ Красимир Балъков. За срещата с врачани той ще разчита отново на защитника Венцислав Василев, чието наказание изтече. Халфът Аласана Мане и нападателят Ерик Почански обаче все още не са възстановени, както и трайно отсъстващият Яни Пехливанов.

Публиката да подкрепи етърци призова членът на Управителния съвет Цанко Цветанов. Според него отборът върви много успешно, но всеки мач е крайно важен за бъдещето му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.