10 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 6 декември, четвъртък

Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 4.48 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден е 29-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Заради движението на Луна в Стрелец кръвта се съсирва по-бавно и раните заздравяват трудно след това. По възможност отложете плановите операции. Забранени са операциите в областта на черния дроб, както и кръводаряването. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с черния дроб. Денят е благоприятен за пълна кръвна картина.

Красота и външен вид: Подстрижете косите си. Заради фазата на Луната растежът се забавя. Избягвайте масажите, които засягат таза, седалището и бедрата. Липосукциите са забранени, както и антицелулитните манипулации в тази област.

Хранене и диета: Денят е благоприятен за стартиране на диета, която може да даде дълготрайни и желани резултати. Днес избягвайте въглехидратните храни – бялото брашно и захарта най-вече. Заместете сладките изделия с плодове. Консумирайте белтъчини – леки меса като пилешко, заешко, риба, яйца и млечни продукти, гарнирани с обилно количество салати от пресни зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Сиво и зелено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 16.39 часа.

Звездни аспекти за деня: Ще изживеем последния ден от ретроградното движение на Меркурий за тази година. Луната гостува в Стрелец и ни показва верните посоки, към които можем да се устремим. Днешният ден е преходен. Изисква преосмисляне на целите, повече активност и целеустременост. Набелязвайте онова, което искате да постигнете в краткосрочен, а и в дългосрочен аспект.

 

ОВЕН

По течението

 

Четвъртък е емоционален ден, като акцент поставям върху чувствителността ви и начина, по който възприемате чуждите емоции. Избягвайте да вземате решения. Днес сте се пуснали по течението и не сте в състояние да решавате каквото и да било. Избягвайте сериозните харчения. Бюджетът за месеца изчислете в друг ден.

 

ТЕЛЕЦ

Спокойствие

 

Седмицата продължава с позитивен ден за вас. Сега имате възможност да останете насаме със себе си и да се насладите на своята вътрешна хармония. Разбира се, можете да се впуснете и в активни действия, но те няма да ви доставят наслада и удовлетворение. В любовта ви чака спокойствие.

 

БЛИЗНАЦИ

Момент на адаптация

 

Дори и да се учудвате, четвъртък за вас ще бъде доста динамичен ден. Меркурий забавя движението си и за вас настъпва момент на адаптация. Сега можете да спрете за миг, да видите дали се движите във вярната посока. И да тръгнете устремно напред, ако установите, че вече сте на прав път.

РАК

Овладейте нервността

 

Малко по малко тръгвате напред, но както вие си знаете – с малките стъпчици към успеха. Само така подкрепата на звездите е гарантирана. Днес сте доста нервни и емоционални. Възможно е често да влизате в конфликти. Ако зависи от вас – избягвайте ги, сега не ви е нужно да се карате с никого.

 

ЛЪВ

С ниско самочувствие

 

В четвъртък финансовите приходи са ви в кърпа вързани, но вие все още не сте съвсем доволни от себе си. Самочувствието ви е ниско, въпреки че имате поводи да се чувствате уверени. На работното място е повече от важно да действате със замах, но и с коректност към колегите. Не забравяйте, че те ви помагат по пътя към успеха.

 

ДЕВА

Времето е спряло

 

Четвъртък е доста натоварен за вас, защото ви се насъбират прекалено много задължения наведнъж. Това не би трябвало да бъде повод за притеснения – и концентрацията ви е повишена, и вниманието – изострено. Единствено времето ви се вижда цяла вечност. Часовете текат бавно и продължително, сякаш часовникът е спрял.

 

ВЕЗНИ

Ще се справите

Намирате се в началото на нов етап и обстоятелствата наоколо не би трябвало да са причината за някакъв застой. Бъдете решителни относно въпрос от финансов характер. Може би се чувствате като с вързани ръце сега, но с малко повече упорство ще постигнете своето. Всичко с времето си.

 

СКОРПИОН

Трансформация

 

Четвъртък се оказва важен ден от тази седмица. Бъдете предвидливи и концентрирани. От вас зависи дали ще се справите с предизвикателството, или ще се оставите на течението и ще сте понесени от обстоятелствата. Преживявате трансформации в личен план и подкрепата на близките е от особено значение точно сега. Леко раздразнителни сте вкъщи.

 

СТРЕЛЕЦ

Хубави неща

 

При вас хармонията във взаимоотношенията е предпоставка и за добрата професионална реализация. Мнозина стабилизират и финансово своя живот, но не при всички това е гарантирано. По-важното е, че тръгвате в нова посока и не трябва да гледате назад. Предстоят доста хубави неща.

 

КОЗИРОГ

Нови тенденции

 

Намирате се в динамичен ден, но сякаш обстоятелствата минават покрай вас, без да ви засягат пряко. Запазвате положението си такова, каквото е до момента, и не се възползвате от нито един шанс за промени. Нямате желание да заживеете с новото и сте се сгушили със старото, пазейки го много ревностно. Това състояние няма да е за дълго.

 

ВОДОЛЕЙ

Гответе се за промяна

 

Очаква ви интензивен ден, но преобладават ежедневните и рутинни ангажименти. Това ви дава възможност да се подготвите за промените, които ви носи новолунието от утре. Не очаквайте да се измени нещо веднага. Става дума за подсъзнателни трансформации, за промяна в начина ви на мислене, а всичко това ще се материализира в един по-късен етап.

 

РИБИ

Бъдете нащрек

 

Четвъртък и за вас ще бъде доста благоприятен. Мислите ви са позитивни и кристално чисти. Не бива обаче да споделяте идеите си. Подхождате с честност и откровение и очаквате отсреща да намерите същото. За съжаление, хората ще се опитват да ви подмамят по най-тънкия начин. Бъдете нащрек.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Съществува поверие, че когато сте родени на такъв голям християнски празник, какъвто е 6 декември, е хубаво и да сте кръстени на светеца, за да ви закриля, помага и дарява с късмет. Ако е така, то тогава сте двойно по-щастливи, защото онези, които носят неговото име, са силни, издръжливи и пробивни. Дори и да се казвате по друг начин, вие отново сте личности, на които достойно могат да бъдат уважавани. За разлика от другите Стрелци, вие се стараете да изживеете стабилно живота си и имате ясна програма какво да ви се случи и в кой момент точно. Романтични сте, но и на моменти страшно критични към другите. Обичате да давате акъл, а в същото време сте твърдоглави и не вземате от дума, когато ви се дават съвети. Научете се да изслушвате. Любовта на своя живот ще почувствате най-силно, след като навършите 30-годишна възраст.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която предполага известно забавяне в развитието ви. Опитайте да не противодействате на обстоятелствата и да се оставите на течението, което ще ви отведе във вярната посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав Климетнов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *