На 5 декември в зала 1 на Община Свищов беше представена книгата "Камино | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

На 5 декември в зала 1 на Община Свищов беше представена книгата „Камино

Публикувана на: 06.12.2018г. 623 прегледа

Пътят на завръщането“ на младия автор Тихомир Иванов. Писателят бе представен от директора на дирекция „Култура и културно наследство“ към община Свищов Росен Маринов, който каза, че е изключително радостен да представи талантливия автор, като част от програмата на Община Свищов за коледните и новогодишни празници. Той сподели, че е дълбоко впечатлен от широкия мироглед на младия творец.
Писателят направи впечатляваща презентация, разказвайки за наученото от него по време на изминаването на пътя Ел Камино. Пътят към Сантяго или Ел Камино де Сантяго де Компостела е мрежа от поклоннически пътища към олтара на апостол Яков Зеведеев в катедралата Свети Яков в град Сантяго де Компостела, Испания, където според традицията са погребани останките на светеца. „Научих, че няма невъзможни неща. Стига да поискаш да ги направиш, стига да вярваш, че е възможно да се случи.“ – каза на срещата с жителите на Свищов Тихомир Иванов. Той представи книгата си в крайдунавския град по покана на отец Патрик Виал от католическа енория „Св. Св. Кирил и Методий“ в града и сподели с публиката, че не е религиозен, но силно вярва в силата на доброто. „Важно е, това в което вярваш да те прави добър човек!“ – допълни още той.

ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *