Играчът на мача Даниел Младенов: "Не е важно кой получава шампанското, важното е отборът да печели и да играе добре" | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Играчът на мача Даниел Младенов: „Не е важно кой получава шампанското, важното е отборът да печели и да играе добре”

Публикувана на: 07.12.2018г. 731 прегледа

„Тежък мач, знаехме, че ще е дерби, битка. Двата отбора се бориха за всяка топка. Вкарахме два гола, изпуснахме доста положения. Така се печелят тези мачове, радващо е, че победихме, защото накрая можеха да ни изравнят. Много се радвам, че през първото полувреме вкарахме два бързи гола. Можеше да решим мача и с трети гол.

Второто полувреме беше много по-тежко, въпреки че изгониха играч на Враца. Изпуснахме много положения, но можеше в някоя ситуация да допуснем и да ни изравнят. Радвам се, така се печелят тези мачове. Успяхме мъжки да вземем тази победа, която е много важна за нас.

Не е важно кой печели шампанското, важното е отборът да печели и да играе добере.

Изпуснахме много голове, защото теренът е тежък и топката е хлъзгава. Като бие отборът, всички се чувстваме перфектно. В „Етър” се чувствам перфектно, има добър колектив. За головете – където са ми дали шанс, винаги съм отбелязвал голове. Пожелавам колективът да се запази, защото може да има и лоши дни, важно е и в трудните моменти да сме заедно.

Отиваме да играем срещу „Левски”, мач като мач. „Левски” не е в най-доброто си състояние, това е ясно. Всеки отбор, който има малко късмет и надскочи себе си в тези мачове, може да вземе нещо на „Герена“. Отиваме да играем футбол, каквото се получи. Не искам да се изхвърляме преди този мач, защото това все пак е „Левски”, имат най-добрите фенове в България и мачът ще е тежък. Трябва да сме мотивирани и да дадем всичко от себе си, пък резултатът ще си дойде“, заяви голмайсторът на етърци Даниел Младенов.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *