3 четения

Иван Петков: „Не знам защо главният съдия отмени попадението“

„Чист гол, не знам защо главният съдия отмени попадението. Топката не се е доближавала до ръката ми. Това беше чист гол. Центриране на Крум Стоянов, опитах се да скоча на първа греда. Бях натиснат от двама футболисти на „Левски”, при което ударих топката. Не знам защо Никола Попов прецени, че съм извършил нарушение, разбрах го след отменянето на гола. Бях бутнат от футболист на „Левски”, който ме засили към техния първи играч, нямаше какво да направя… Пълна глупост е и че съм играл с ръка. За мен – чист гол, нямам друго обяснение на ситуацията.

Този сезон сме доста стабилен отбор, всеки се съобразява с нас. Видяхте и днес съвсем равностоен мач, равенството беше резонен резултат, но за съжаление, някои други фактори не го позволиха.

С играта си заслужаваме място в шестицата. Има и други силни отбори, играем мач за мач, гледаме да показваме силна игра и да радваме нашите привърженици, което е най-важното. С течение на времето да се надяваме да влезем в шестицата. Г-н Балъков доста повлия за представянето на отбора, другото важно е, че всички сме като едно цяло. Не съм виждал скоро такъв колектив, какъвто имаме.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *