БДЖ въведе предварителна продажба на билети за коледните и новогодишните празници

За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак по време на коледните и новогодишните празници, от 12-и декември „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД въведе предварителна продажба на билети за всички бързи влакове.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места, която железопътният превозвач стартира, ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната през периода от 12-и декември 2018 г. до 2-ри януари 2019 г.

Пътниците ще бъдат информирани на билетните каси в случаите, когато са изчерпани седящите места и ще им бъде издаван билет за правостоящ само след изричното им съгласие. В обявените влакове със задължителна резервация на седящи места ще се продават билети за правостоящи до 20 пътника в купейните вагони и до 10 пътника в безкупейните вагони. При изчерпване на допустимите правостоящи места на клиентите ще бъде предложен вариант за пътуване с влак в друг час.

За празничните дни по повод Коледа и Нова година „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД предвижда да осигури и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *