Дневен хороскоп. Прогноза за 13 декември, четвъртък

Луната преминава от Водолей в Риби в 14.39 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 7-ми. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на очите, апендикса, прасците до прехода на Луната в Риби, а след това – на глезените на краката, вегетативната нервна система. Добре протичат профилактиката на очите, лечението на нервни заболявания. При оплакване в областта на лимфните възли веднага потърсете лекар за консултация.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите след 14.39 часа. До обяд моментът не е подходящ за поставяне на перманентен грим и татуиране на тялото, както и за поставяне на обеци. В следобеда избягвайте кожните манипулации, коламаската и масажите с пилинг ефект.

Хранене и диета: Хранете се балансирано, често (през два или три часа), за да намалее вълчият глад. Сутринта закусете мюсли с богат асортимент от ядки. На обяд не пропускайте зехтина в салата си, а вечерта можете да си позволите пълнозърнеста филия с апетитна печена риба.

Цветове, носещи късмет: Синьо, сиво, сребристо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 12.01 часа.

Звездни аспекти за деня: Сутрешните часове са хармонични. Спори ни и успяваме да отхвърлим доста работа, за разлика от часовете в следобеда. Тогава се активира напрегнат аспект между Луната и Меркурий и комуникациите, общуването и осъществяването на контакт с хората протича тромаво, заядливо и без резултати от провежданите разговори.

ОВЕН

Преодолейте егоизма

 

Днес липсват възможности за реализация заради нежеланието ви да общувате човешки с хората около себе си. Четвъртък иска да си дадете равносметка и да отстоявате не толкова личните си интереси, колкото общото колективно благо. Преодолейте егоизма и всичко ще си дойде на мястото, както беше до вчера.

 

ТЕЛЕЦ

Лекувайте се навреме

 

Тази седмица е с доста променлив характер и предпоследният й работен ден се оказва един от натоварените в службата. Промените във времето не ви се отразяват добре нито на психиката, нито на физическото здраве. Обърнете си внимание, ако почувствате неразположение, за да го лекувате в начален стадий. Внимавайте с гласа си, ако започнете да го губите.

 

БЛИЗНАЦИ

Положителен ден

 

Четвъртък носи истинско раздвижване за една част от представителите и пълно удовлетворение за останалите. Като обещание звучи, че денят ще бъде благоприятен и много позитивен. Въпреки това предложенията обмисляйте добре и в никакъв случай не се предоверявайте на хората около себе си. Положителна енергия залива и личния ви живот.

 

РАК

Бъдете пестеливи

 

В четвъртък, колкото и да ви се ще да се заемете с нови неща, е по-добре да ги отложите за идната седмица. Това е ден, през който трябва да се концентрирате върху стабилизация на всичко, правено до този момент от началото на годината. Обърнете внимание на бюджета и разчета до края на месеца. Налага се да бъдете пестеливи.

 

ЛЪВ

Позитивен заряд

 

В добро настроение и с позитивен заряд посрещате днешния ден. Това е гаранция, че четвъртък е хубав и ползотворен. На работното място заложете на вече предприетите действия, а не на нови начинания. По-добре не приемайте предложения за запознанства и нови контакти, защото те ще се окажат доста натоварващи и изморяващи.

 

ДЕВА

Свършете започнатото

 

Очаква ви особено натоварен ден, през който няма да се зададат почти никакви възможности и шансове за развитие. Използвайте краткия миг на застой, за да прегледате някои стари и недовършени задачи, които все отлагате за следващите дни. Моментът вече дойде.

 

ВЕЗНИ

Позитивното е с вас

 

За вас четвъртък носи раздвижвания и промени. Настроението ви е с високи показатели и на работното място то ще е главната причина да успявате. Ентусиазирани сте да постигнете една своя цел. От днес ще започнете доближаването й с още по-бързи темпове. Страхотен и много положителен ще бъде денят и в семейството.

 

СКОРПИОН

Търсите утеха

 

В четвъртък сте мълчаливи и не ви се говори. Оттеглете се. Ще имате нуждата и желанието да останете насаме със себе си за няколко минути. Направете равносметка на изминалите дни. В личен план търсите утеха. Нуждаете се от разбиране и подкрепа от страна на близките си. Още утре трудният момент ще е вече спомен.

 

СТРЕЛЕЦ

Предпазливи сте

 

Показвате на всички около себе си, че можете да мислите и действате самостоятелно, без да се налага все да търсите съвети. Днес сте в добро настроение и допускахте хората до себе си само в определена територия. Не се предоверявате, което е добре. В любовта и личния живот ви чака заздравяване.

 

КОЗИРОГ

Мерете си приказките

 

В четвъртък успявате да подредите ежедневието си по свой собствен начин – така, както на вас ви харесва. Денят е доста позитивен и е добра идея да действате напористо. Срещате подкрепата на колегите и приятелите си. Внимавайте в следобеда да не кажете думи, за които да съжалявате впоследствие. Мерете приказките си.

 

ВОДОЛЕЙ

Доволни от приходите

 

Очаква ви един спокоен и благоприятен ден. Стабилизирате положението си. Доволни сте от финансовите постъпления, които получихте в последно време. Денят ви носи и прилив на положителна енергия в любовния живот. Използвайте я. При някои се очертава едно интересно ново запознанство.

 

РИБИ

Споделете страховете си

 

Луната навлиза следобед във вашия знак. Доста емоционални сте и често избухвате без причини. Изпитвате неоправдани страхове и избягвате да говорите за тях. Криете ги. Това е грешка, защото мълчанието само ще ги превърне в тежка бариера на пътя ви. Освободете се от всички мъчителни мисли, които ви тревожат сега.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родили сте се на 13 декември – число на кармична разплата. В някое свое минало прераждане сте натрупали някои грешки и сега е дошъл моментът да ги откупите. Това ви е научило да бъдете Стрелци, които обичат да изпипват докрай работата си. Заложено ви е по съдба да вършите така делата, че не само вие, а и другите да са доволни от крайния резултат. Бъдете целенасочени и се стремете винаги към една единствена цел в своя живот. Само тогава ще я постигнете без проблем. Заложено ви е също да станете ръководители, но тази част от хороскопа ви ще се случи едва след като сте се потрудили достатъчно, за да заемете този висок пост. Разчитате ли на късмета си, без да полагате усилия, всичко постигнато ще се срине тогава, когато сте натрупали достатъчно, че да ви заболи загубата.

Навлизате в емоционална и завършваща година. Ще бъдете по-избухливи и нетърпеливи от всеки друг път. Налага се не да започвате нещо ново, а да сложите край на изостанали във времето дела, които все сте отлагали. Бъдете малко по-сдържани и се съобразявайте с настроенията на своите близки. Искайте разбиране, но и вие проявявайте такова.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвното налягане, главоболие, оплаквания от очите и зъбите. Не отлагайте посещението при лекаря, ако имате някаква болка.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.