37 четения

„ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги” с нова услуга SMS известие

От началото на месец декември „ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги” стартира предлагането на своите клиенти на свободен пазар на услугата SMS известие. С нея клиентът ще получава от кратък номер 176161 текстови съобщения на посочен от него мобилен телефон при издаване на фактура за електрическа енергия, както и при настъпване на краен срок за плащане.

SMS известяване могат да заявят всички битови и небитови клиенти на „ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги” на свободен пазар, независимо от това какъв продукт на компанията ползват. Услугата се активира за клиентски номер и е за период от 12 месеца.

Всички клиенти на „ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги”, които желаят да активират услугата SMS известие, могат да направят това, като подадат заявление чрез своя персонален мениджър продажби или в някой от клиентските центрове на компанията. С повече информация за срока на активиране и цената на услугата клиентите могат да се запознаят от ценоразписа на допълнителните услуги, публикуван на интернет страниците www.energo-pro-energyservices.bg и www.kupitok.bg, както и на телефон *6161.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!