Спорт

Гимнастичките на „Етър Елит“ с призови класирания на „Академик къп“

От 6 до 9 декември в град София се проведе зимният турнир „Академик къп“. Великотърновският клуб „Етър Елит“ взе участие в първия и третия ден от състезанието, в което участваха гимнастички от Бразилия, Турция, Гърция, Финландия, Австрия. През първия ден при родените през 2008 г. старопрестолния град представи Кармен Стефанова, която в многобоя се класира на осмо място. На отделните уреди Кармен взе бронз на бухалки, и е на първо място на лента. При родените 2007 г. Гергана Данаилова в многобоя е втора, а на отделните уреди топка и лента се окичи със златни медали.

В третия ден от състезанието взеха участие Миа Желязкова и Никол Колева – във възрастта родени 2010 г. На въже изпълнението на Миа й донесе победата. Съчетанието с обръч на Никол също бе оценено подобаващо и й осигури първо място.

Сега клубът се подготвя за традиционното си коледно тържество, което ще се проведе на 21 декември в залата на стадион „Ивайло”, където ще се включат деца от детските градини „Соня” и „Евгения Кисимова” и всички гимнастички от спортен клуб „Етър Елит“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *