16 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 14 – 20 декември

Хармония в личен план, делова активност и добри постижения

 

Здраве: Днес и през уикенда не прекалявайте с алкохола, за да не товарите черния дроб. Не пийте лекарства без причина. В неделя и понеделник можете успешно да лекувате зъбни кариеси или да изчистите своя зъбен камък при стоматолога. Лечението на кожни заболявания в тези три дни преминава благополучно. Във вторник, сряда и четвъртък се обличайте според времето. Възможни са настинки и проблеми с гърлото и носа. Пазете се и пийте повече топли напитки.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са от неделя до четвъртък включително. Заради фазата на Луната косата ще расте по-бързо след това. Коламаска можете да направите от понеделник до четвъртък. Масажи: Можете да направите лечебни масажи за отблокиране на различни блокажи по тялото във вторник, сряда и четвъртък.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто, предимно постна и лека храна. Не натоварвайте стомаха с мазни гозби. Можете да стартирате бърз разтоварващ хранителен режим в неделя, който за около седмица ще ви дари с добри резултати. Лунната диета тази седмица стартира утре, 15 декември, точно в 13.49 часа и продължава до неделя в същия час.

Основни звездни аспекти: В седмицата преди Коледа се освободете от излишното напрежение. Луната гостува в Риби, Овен, Телец и Близнаци. Празничното настроение ще бъде с всеки от нас. Навлизането на Меркурий в Стрелец ни помага да организираме празниците по един перфектен начин в лично отношение, но в професионално планетата изисква да сме коректни, отговорни и да не правим празни обещания. В неделя Венера и Сатурн са в хармоничен аспект, поставящ успешен завършек на тази седмица. Съберете се със семейството на неделен обяд, простете си грешките през последните месеци. Седмицата преди Коледа в работен план е доста щедра на добри възможности. Марс и Плутон са в секстил, а Слънцето и Уран – в тригон. И двата аспекта говорят за активност и добри постижения, за възможност за повишение в йерархията на база постиженията, които сме постигнали през годината. Завършете дела, напазарувайте подаръци. Тази седмица е благоприятна.

 

ОВЕН

Не ви липсва нищо

 

Очаква ви активна и вдъхновяваща седмица. Навлизането на Меркурий в Стрелец активира за вас период на много и разнородни емоции, като повечето ще бъдат положителни. Движението на Марс изисква от вас да сте добри, милосърдни и даряващи не само материални подаръци, а и духовни и емоционални. Отидете на кино, театър, поговорете с приятели. Доходите ви се повишават с всеки изминал ден, като мнозина от вас ще получат и така желания коледен бонус. Няма да ви липсва нищо, а настроението ви за празниците се подобрява. Отпуснете душите си.

 

ТЕЛЕЦ

Подем в бизнеса

За вас този период бележи силен професионален напредък, особено при заетите в деловата сфера и частния бизнес. Мощният аспект между Венера и Сатурн е причина да чувствате съдбовната подкрепа на звездите и да потърсите възможности за разширение и реализация на плановете и идеите си. Тъкмо седмицата преди Коледа е повратната точка във вашия кариерен живот. Променяте начина си на мислене, търсите нови алтернативи и ще ги намерите. Не е изключено някои от вас да стартират връзка по сметка. Колкото и налудничаво да ви звучи, в момент като този тя ще породи и много любов.

 

БЛИЗНАЦИ

Щастливи и доволни

 

За вас следва един доста по-щастлив период. Меркурий отново навлиза в Стрелец, където предстои да осъществи среща с планетата на щастието – Юпитер. Всичко това се случва в сектора от вашия хороскоп, който отговаря за партньорството, любовта и брачните взаимоотношения. Това е сигурен знак, че в семейството ви ще се зароди ново обстоятелство, което ще ви направи още по-щастливи и доволни от живота. Здраве няма да ви липсва, дори при мнозина от вас периодът носи освобождаване от сериозно хронично здравословно оплакване.

 

РАК

Тежка работа

 

На фона на предходните няколко знака, за които седмицата ще бъде цветя и рози без много труд, при вас се очертава обратното. В седмицата преди Коледа всички се сещат да ви потърсят за услуга и работа, която е спешна и изискваща максималната ви отдаденост. Не е ли ирония на съдбата точно вие, най-отдадените на семейството и домашния уют, да не сте в състояние да подготвите спокойно коледните празници? Не се притеснявайте, и за това ще имате време, но след идната събота. Дотогава работете по-здраво и спечелете някой друг лев като допълнително възнаграждение.

 

ЛЪВ

Чакат ви промени

 

Тази седмица има за цел да ви трансформира и промени вашето мислене, като формира нови възгледи в ума ви, които да са в съзвучие с новото време, в което предстои да живеете от догодина. Звучи сложно, но схемата е повече от простичка. Трябва да приемете някои обстоятелства, да не се опитвате да променяте другите хора, а вие да се нагодите към тях. Трябва да погледнете в нова посока, защото при вас промени определено се задават в следващата една година. Седмицата преди Коледа ще ви загатне за множество от тях. Не се стряскайте, а приемете всичко с отворени обятия.

 

ДЕВА

Повече от доволни

 

Вие се чувствате прекрасно. Навлизането на Меркурий в Стрелец ви позволява да почистите дома си, да спретнете къщата за предстоящите празници по свой вкус. Меркурий и Юпитер ще се срещнат точно по Коледа и техният съвпад ще ви зареди с енергия и ентусиазъм, като отключи нов период, нов цикъл. Всичко това са радостни новини, които трябва да приемете с отворени обятия. Тази Коледа за вас ще е по-различна и по-приятна. А седмицата преди нея ще ви помогне да отметнете доста работа – и служебна, и къщна. Ще бъдете доволни от себе си.

 

ВЕЗНИ

Обединете съмишлениците

 

Вие също ще бъдете сред щастливците от зодиака през седмицата до Коледа. Хармоничният аспект между Венера и Сатурн ви дава сили и опора. Мотивира ви и ви дава спокойствието, че каквото и да правите, трудът ви ще бъде възнаграден. А и вървите в правилната посока. Меркурий навлезе в Стрелец, което ви дава повод да разширите кръга от контакти и излизания. Не се затваряйте в себе си, а използвайте по-дългите вечери за приятни разговори с хора, които са на вашата вълна. Имате нужда от съмишленици, а те са наоколо. От вас се иска само да ги откриете и обедините около себе си.

 

СКОРПИОН

Момент на реализация

 

Очаква ви изключително силна и активна седмица. Двете планети, управители на вашия знак – Марс и Плутон – са в хармоничен аспект, активиращ възможности по пътя ви. Сега не бива да си позволявате пасивност, а напротив. Ако трябва насила излезте от черупките си и търсете реализация, алтернатива, шансове. Не е изключено да получите сериозна подкрепа от близък на семейството ви човек, който ще повярва във вашите идеи и ще ви подкрепи. Времето преди Коледа за вас е момент на реализация. Ще успеете.

 

 

СТРЕЛЕЦ

С ново мислене

 

Струпването на планети във вашия знак е причина да се чувствате доста нервни и понякога емоционално потиснати. Но сега няма време за разпускане. Напротив, затегнете коланите и се пригответе за полет. Седмицата преди Коледа е активна, силна и доста богата на възможности. Използвайте потенциала, който имате като умствени и интелектуални способности. За мнозина тъкмо сега ще се зароди искрата на една нова идея, която ще промени изцяло начина ви на мислене и живот през идната година. Това е съвсем реална прогноза и вие не бива да я подминавате с лека ръка. Възползвайте се.

 

КОЗИРОГ

В различна светлина

 

Хармоничният аспект между вашия управител Сатурн и планетата на любовта и взаимоотношенията Венера ще ви позволи да се проявите в една по-различна, неочаквана светлина през тази седмица. Ще бъдете повече романтици от друг път, ще търсите хармонията и ще се наслаждавате на всичко красиво около себе си. Разбира се, по свой си начин, тъй като вие не можете да полетите във въздуха, а сте здраво стъпили на земята. Но все пак ще гледате по-често към небето и звездите. И това ще се хареса на половинките и партньорите ви. Насладете се на мига.

 

ВОДОЛЕЙ

Обич и признание

За вас също следва една доста приятна и ползотворна седмица. Седмица, в която вие ще променяте мисленето на хората около себе си. Превръщате се в светлинки, които палят искрите в очите на другите. Вашите идеи са ценни за всички, с които общувате. В момента вие сте в един доста силен период, който ви позволява да се развихрите мощно и заявите своето място на планетата. Направете го с любов, с отворени и позитивни чувства и с радостни очаквания. Не щадете сили на работното място, защото те ще бъдат възнаградени с добри резултати. А в края ви чака само едно – обич и признание от всички, на които сте помогнали.

 

РИБИ

Разчупвате се

 

При вас прогнозата е също толкова позитивна, колкото и при останалите знаци. Вие вече стартирахте своя процес на трансформация и разширяване в начина си на мислене. Време е да престанете да учите другите как да живеят живота си. Време е да започнете да живеете своя собствен. И това ще стане от тази седмица нататък. Съвсем ще загърбите стари порядки и навици, замествайки ги достойно с нови. Ще тръгнете напред, завързвайки нови познанства, приятелства и разширявайки средата си на живот. Помогнете на философските мисли, които знаете от книгите, да ви бъдат полезни не само като ги разказвате на другите, а и като ги проявявате в своя собствен живот.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

14 декември. Щастливи хора сте вие. Първо, защото сте се родили под знака на Стрелеца, и второ, защото ви се е паднало 14-о число за ваш рожден ден. Тази дата не сте си я избрали сами, а тя е съдбовен жребий, който се оказва успешен. Разнообразните страни на вашия характер ви помагат да сте желани събеседници и добри разказвачи. За съжаление, не сте идеалните слушатели, защото обичате вие да държите думата. Като Стрелци обичате да променяте всичко около себе си и еднообразието често ви кара да се чувствате като в клетка. Обичате да пътувате. Това е един от начините, чрез които си доставяте нужните импулси в живота. В любовта не сте постоянни и често сменяте партньорите. Трябва обаче да бъдете моногамни, ако желаете да създадете семейство и сигурен дом.

Навлизате в идеална година на ново и успешно начало, което ще се прояви многозначно при всички. При едни ще е в работата, при други – в семейството, а при трети – в местожителството. Важно е само едно: през следващите дванайсет месеца нещо с вас ще се промени и то трябва да е за добро. Бъдете активни, но не прибързани, мислете повече и действайте едва след като сте сигурни в своя бъдещ успех.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето и е добре да не се натоварвате с тежък физически труд.

15 декември. Родени сте на ден, който е щастлив и предвещава много радости, но като представители на знака Стрелец невинаги ви стига търпението, за да се докоснете до тези радости. Противоречието идва от вашата същност – променлива, вечно търсеща и склонна да прави хиляди промени. В контраст на това идва рождената ви дата 15, а тя изисква да сте постоянни, търпеливи и изчакващи. Второ предсказание за тази дата е създаването на сигурно семейство и дом, а вие никак не сте благосклонни към това. Като Стрелци обичате свободата и промените, желанието ви е да пътувате и да разучавате обичаите на нови и нови хора и страни. Тук трябва да се съобразите с датата си на раждане. По-добре е да се лишите от всички онези разнообразия, които раждат пороци, в името на стабилност и един качествен живот.

През следващата една година ви е отредено да живеете в съдбовно подчинение. Съдбата ви слага в скута си и ще ви предпази от грешки и недоразумения, ако не сте прибързани и вършите делата си стъпка по стъпка.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и нервната система.

16 декември. Родени сте на 16-а дата, а това е ден, който определя тежка кармична разплата. Няма нищо страшно в това, стига да удовлетворите предписанията, които е изготвила съдбата към вас. Те, от своя страна, не са много и са лесни за изпълнение. За да успеете в живота, трябва да не допускате вашите родители, близки и роднини да диктуват вашата съдба. Постарайте се при навършване на пълнолетна възраст да се отделите така, че да почувствате своята самостоятелност и автономност. Това не означава да ги загърбите, а просто сами да вземате решенията си, консултирайки се с тях. Друга особеност от характера ви е, че обичате да сте в полза на хората около себе си и често забравяте своите собствени интереси. Ще го преодолеете, като си позволите една доза егоизъм. Трябва да знаете, че сте родени да учите и да се образовате с висока квалификационна степен. Не се задоволявайте със задължителното образование, а продължавайте нагоре. Така ще успеете в живота и ще почувствате вътрешно удовлетворение.

Навлизате в година, която се счита за една от най-хубавите в живота ви. Избягвайте ненужните нови запознанства и направете чистка в средата, в която живеете. Усмихвайте се повече. Ще имате поводи.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!