Спорт

Четирима футболисти на „Академик“ под прицел

На 16-ти или на 24-ти януари ще стартира подготовката си за пролетния полусезон в Трета лига отборът на „Академик“. „Студентите“ излязоха в почивка веднага след последния си мач от есенния дял на първенството. Годината бе закрита с традиционната официална вечеря, заработеното – раздадено от ръководството на играчите.

„Доволен съм от представянето на отбора. Заложихме изключително на млади футболисти, които оправдаха доверието. Стараха се много в тренировките и мачовете, считам че надградихме развитието на всеки от тях и на отбора като цяло. Разбира се, допуснахме грешки, но не са плод на младостта и липсата на опит. Радостен съм, че работя с интелигентни млади хора“, коментира старши треньорът Евгени Маринов. Той бе категоричен, че свищовлии са можели да завършат есента на по-предна позиция. В класирането „студентите“ са седми с 23 точки от 7 победи, 2 равенства и 6 загуби, с голова разлика 25:25.

„В момента Евгени Маринов работи върху селекцията, тъй като към четирима от младите му футболисти има интерес от други клубове, включително и от професионалния футбол и не е изключено „Академик“ да се раздели с тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *