Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 17 декември, понеделник

Луната е в Овен. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 13.50 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Не се претоварвайте с напрегната работа, избягвайте дългия престой пред компютъра и телевизора. Почивайте си повече, за да не предизвикате силно главоболие. Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, очите, челюстите, ваденето на зъби също е противопоказно. Добре ще протекат лечението на зъбите, профилактиката на главоболие, мигрена, високо кръвно налягане, очни проблеми. Внимавайте с нервите.

Красота и външен вид: Днешният ден е подходящ за подстригване на косите. Направете лек масаж на слепоочията, това ще се отрази много ободряващо и тонизиращо на целия организъм. Можете да поставите колелца краставици върху очите си за отмора и релакс. Регенериращите маски на лицето също са полезни.

Хранене и диета: Можете да стартирате дългосрочна диета или подходящ хранителен режим, чрез който да регулирате теглото си до празниците. Днес можете да хапвате белтъчини – леки меса, яйца и млечни продукти, заедно със свежи салати. Плодовете също са позволени.

Цветове, носещи късмет: Червено, зелено, светлосиво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 13.50 часа.

Звездни аспекти за деня: Стартираме една щастлива и ползотворна седмица, в която можем да постигнем финалните си цели за тази година. Насрочете важната работа за дните до петък и не разчитайте на оставащите три работни дни след коледните празници. Днес Меркурий и Плутон са в хармоничен аспект, даряващ сили и упоритост, мотивация и хъс за победа. Внимавайте в следобеда, когато Луната и Плутон са в квадратура и са възможни спречквания, спънки и проблеми. Ако сте по-агресивни и нервни, сами ще си създадете неудобства.

 

ОВЕН

Успехи

 

Днес сте във форма и действате дори по-напористо, отколкото се очаква от вас. Денят ви ще премине в постоянно бързане и надпревара с времето, но при всички положения ще ви донесе добри резултати и възможности да се реализирате на работното място. Бъдете внимателни вечерта, за да не предизвикате скандал вкъщи.

 

ТЕЛЕЦ

Нови запознанства

 

И за вас този ден носи активност и напредък в социалната сфера. Въпреки стремежа ви да не правите впечатление и да стоите настрана от всякакви нажежени точки, вие попадате точно в епицентъра на всяко събитие. Възползвайте се от възможността да се запознаете с хора, които ще ви подкрепят и помагат.

 

БЛИЗНАЦИ

Търсете сделки

 

Понеделник стартира период на стабилизация и подобрение в сферата на доходите и финансовото ви състояние. Можете да се занимавате с такива дела, които ви носят допълнителни приходи или ви отварят пътя към повишение в йерархията. При мнозина много бързо ще се стекат благоприятно обстоятелствата около една сделка с недвижим имот.

 

РАК

Гледайте напред

 

В сутрешните часове сте жизнерадостни, щастливи и готови да поставите целите пред себе си, за да ги изпълните в рамките на тази седмица. Денят е положителен и благоприятен. Не го пропилявайте в емоции и носталгия към миналото. Гледайте напред. Вечерта се вижте с приятели, за да избягате от депресията.

 

ЛЪВ

Картите на масата

 

Понеделник ви намира в перфектно настроение. Тази седмица ви дарява с възможности да постигнете съгласие по делови си въпроси, ако се занимавате с частен бизнес или имате да говорите нещо важно в професионално отношение с шефовете си. Използвайте понеделника, за да поставите картите на масата.

 

ДЕВА

Организирайте седмицата

 

Стартирате една важна седмица от месец декември, в която не бива да мислите само за подаръците и коледната трапеза, обърнете повече внимание на деловите си ангажименти. Вие сте организирани и ще успеете. Бъдете внимателни в следобеда да не се заплетете сами в интрига, от която мъчно ще излезете.

ВЕЗНИ

Приемете критиката

 

Очаква ви седмица на вдъхновението. Използвайте благоприятните аспекти, за да заздравите своето финансово състояние, като заслужите коледния си бонус чрез труд и упоритост. В следобеда не се учудвайте, ако получите малко критика по свой адрес. Тя е градивна и позитивна, но вие не сте на същото мнение.

 

СКОРПИОН

Смело напред

 

За вас тази седмица стартира еуфорично. Вдъхновени и мотивирани, вие сте на път да постигнете най-големите си цели за тази година. Двете планети – управители на вашия знак, са в хармоничен аспект и ви позволяват да разширите границите на своите действия и възприятия. Да повярвате в себе си и да тръгнете смело напред.

 

СТРЕЛЕЦ

Получавате подкрепа

 

Днес вие правите впечатление, обединявате хора, търсите възможности да се реализирате не само тази седмица, но и през новата година. Очаквайте шансове, както и влиятелен човек с добро финансово състояние да ви подаде ръка. Ще получите подкрепа за идеите си. Не се страхувайте да ги споделите.

 

КОЗИРОГ

Опитът ви е нужен

Очаква ви позитивен и благоприятен ден. Сутринта сте активни, дейни и мотивирани. Лесно влизате в разговори, като излагате своята гледна точка ясно и категорично. Не е лошо да се възползвате от опита, който сте натрупали под формата на грешки в службата. Той ще ви е нужен, за да не повторите същите грешни действия и днес.

 

ВОДОЛЕЙ

Делово предложение

 

Вие също се радвате на благоприятен ден, в който развитието ви е повече от гарантирано. Ще се радвате на популярност сред хората, с които общувате. Не е изключено да получите предложение за сътрудничество с по-дългосрочен характер, което на всичкото отгоре ще е свързано и с добри материални приходи.

 

РИБИ

Допълнителни приходи

 

В понеделник можете да разрешите някои свои финансови въпроси, които касаят бизнеса ви, работния ви делник или взаимоотношенията в семейството. Това е благоприятен ден за бюджета ви и за предвиждане на разходи. Ще бъдете изненадани от допълнителни приходи, които идват от добре свършена работа в последното тримесечие.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Обичате да харчите, когато имате средства. Доставяте си удоволствие, макар понякога да ви е гузно за погубените пари. Умеете да се забавлявате и знаете как да зарадвате всички около себе си с подаръци. Избрали сте си кармична разплата за този живот. Тя ще е основната ви бариера, когато решите да тръгнете по своя професионален път. Ще срещате трудности, които ще забавят вашето развитие. Нека това не ви отказва от целите. Вие ще ги достигнете, но е нужно време.

От днес до рождения си ден през 2019-а вие ще изживеете една трудна и рутинна година от живота си. Тя не е подходяща за поставяне на нови начала. Ще сте особено успешни, ако действате по делата, които вече сте предприели. Не е подходяща за брак.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *