74 четения

Поздрав на д-р Ивелина Гецова

Уважаеми съграждани,

С вярата, че изпитанията са ни направили по-силни и по-уверени в себе си, изпращаме една година, в която всеки от нас е имал и трудни, и щастливи мигове.

Нека с настъпващите коледно-новогодишни празници запазим чистотата на мислите и действията си, да бъдем милосърдни и състрадателни и да не забравяме, че доверието ражда доверие и стореното добро се връща двукратно при нас.

Коледа е послание към всички ни за силата и енергията от направените през годината добрини. На този ден надеждата за мирен и съвършен свят празнува с всички хора на Земята. Нека кажем най-топлите думи на близките си хора, да им благодарим за разбирането и сигурността, за търпението и грижите. Нека Новата година влезе във Вашите домове с много късмет, лично и семейно щастие, с повече оптимизъм, благоденствие, мир и любов! Нека съумеем да запазим магията на коледната нощ през цялата година, нека се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест към нуждаещите се!

Желая Ви крепко здраве, прекрасни семейни празници, успешно изпълнение на плануваното за 2019 година, мир и благодат за община Лясковец и по-светли дни за България!

Весела Коледа и щастлива Нова година!

Д-р Ивелина Гецова

Кмет на община Лясковец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *