7 четения

Рожденици в периода 21 декември 2018 г. – 2 януари 2019 г.

Честит рожден ден!!!

Рожденици в периода 21 декември 2018 г. – 2 януари 2019 г.

21 декември. Щастливи хора сте вие, особено ако сте родени под знака на Стрелеца. Контактни и общителни, често се превръщате в магнит за привличане на неподходящи познанства. Това е слабата ви черта, дори и да сте родени в Козирог. Предпазвайте се от лицемерите. Научете се да ги преценявате правилно. Годината в периода 21.12.2018 – 20.12.2019 ви носи сигурна финансова стабилност, повече доходи и шанс да си стъпите на краката от материална гледна точка. Не теглете безотговорно кредити и кътайте грижовно всяка спечелена стотинка. Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

22 декември. Избрали сте си дата на кармична разплата, за да заплатите с трудности по пътя си някои допускани в миналите си прераждания грешки. Най-важната заръка към вас е да се научите на прозорливост и предпазливост, да слушате малко повече хората, които ви обичат и подкрепят, защото техните съвети ви помагат повече, отколкото очаквате. От днес навлизате в емоционална и завършваща година. Важно е да не започвате нищо ново, а просто да докарате докрай стари, изостанали дела. Здраве: Възможни са чести главоболия и високо кръвно налягане.

23 декември. Вие сте щастливци. Материалната стабилност ви е заложена още в първите години от живота и знаете как да харчите парите си – като ги използвате, за да пътувате и да си доставяте позволени удоволствия. Научете се и на трудолюбие, за да запазите стабилността си през целия живот. Навлизате в чудесна година на ново и успешно начало. Планирайте го и го поставете внимателно и решително. Към него прикрепете плановете си за идните девет години. Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния пулс. Не се претоварвайте физически.

24 декември. Това е едно от царските числа и затова се чувствате щастливо живеещи. Родени сте, за да правите бизнес. Единственото предупреждение към вас е да не превръщате парите в самоцел, а да ги използвате като средство за изживяване на един качествен живот. Не забравяйте, че и любовта е важна във вашето битие. Не бива да я пренебрегвате. Навлизате в година, която ще ви помогне да се научите на такт, дипломация. Изчаквайте, това не е година на силна активност, а напротив, чрез пасивно поведение ще постигате повече, отколкото ако сте напористи и пробивни. Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането.

25 декември. Родени сте на Коледа. Вие носите силен дух, претърпял немалко уроци в миналите си прераждания. Сега желанието ви е да учите, да се обогатявате със знания и чрез знанията си да сте полезни на всички хора около себе си. Интелигентни сте и подбирате средата си така, че да импонира на вашия манталитет. През 2019-а ще имате успех в контактите и можете да промените средата, в която живеете. Здравето ви ще бъде крепко, ако около вас няма досадни индивиди, които да ви тормозят и дразнят.

26 декември. Избрали сте си ден на кармична разплата, чрез който да изчистите стари грешки от минали прераждания. Професионалната реализация и материалната база са особено важни за вас. Развийте черти като трудолюбие, упоритост и търпение. Всичко ще си дойде на мястото, а за парите не се притеснявайте – в живота ви няма да има моменти, в които да сте без стотинка в джоба. Навлизате в година, в която рутината ще преобладава. Приемете трудностите като шанс да научите нещо ново в живота си. Не предприемайте нови начала, защото ще са обречени на провал. Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

27 декември. Вие сте емоционални и пиперливи натури. Обичате да казвате всичко право в очите. За съжаление, изградили сте си навика да обвинявате все другите за собствените си грешки, което често ви отдалечава от житейските истини. Вярвате и на клюки, за което много страдате. Вашата 2019-а година ще бъде година, изпълнена с промени, новости, активност и късмет. Планирайте я и не бъдете пасивни. Здраве: Можете да спрете цигарите, стига да искате.

28 декември. Прибързани и доста припрени сте вие, родените на тази дата. Тези черти ви пречат да се катерите по високите житейски върхове, към които сте вечно устремени. Премисляйте повече репликите си, за да си спестите излишните врагове по пътя. Навлизате в година, която ще ви помогне да хармонизирате взаимоотношенията с всички около себе си. Това е прекрасна година за сключване на брак. Ако сте самотни, ще срещнете подходящата половинка. Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, носоглътката и горните дихателни пътища.

29 декември. Трудно е да ви се обясни, че за да успявате в живота, трябва да сте ловци, а не вечните жертви, които ви е по-удобно да бъдете. Все предпочитате ролята да сте жертва, защото така ви е по-лесно или просто защото желаете някой друг да решава вместо вас. Променете тази черта от характера си и ще видите, че успехите ще завалят един след друг. Навлизате в година, която ще ви помогне да анализирате миналото и да поправите стари грешки. Ще учите и ще се преквалифицирате. Професионалната ви реализация ще бъде успешна. Здраве: Не си внушавайте болести, чака ви година на крепко здраве.

30 декември. Ежедневно си патите от хората, които искат да ви превърнат в трамплин за осъществяването на своите собствени цели. Ето защо сте си изградили имунитет и трудно се доверявате. Все пак хубаво е да допускате близките до себе си, за да не ви мислят за прекалено студени хора. 2019-а за вас е година на финансова стабилност и материални придобивки. Научете се да цените труда си и да искате достойно заплащане за него. Не отказвайте на допълнителна работа, която може да ви набави допълнителни финанси. Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

31 декември. Вие сте сериозни хора, които знаят цената си, наясно са със способностите си и никога не се надценяват. Понякога ви смятат за самотници, но това е така, защото живеете във време, далеч изпреварило времето на останалите. Просто вижданията ви са по-абстрактни. Успехите ви в живота винаги са трайни независимо от трудностите, с които се борите, докато ги постигнете. Навлизате в емоционална и завършваща година, в която следва да погледнете назад във времето и да приключите със стари дела, които ви тежат от дълго време. По отношение на здравето пазете кръвното налягане, а силното главоболие е вследствие от нервите, които хабите ежедневно.

1 януари. Празнувате в първия ден от новата година. Вие сте устремени към една единствена цел – власт, власт и пак власт. Родени лидери сте, но често забравяте потребностите на хората около себе си. Не го правете. Няма как да блестите, без другите да ви подкрепят и обичат. Навръх рождения си ден навлизате в дългоочаквана година – на промени, новости, разместване на пластовете. Край на рутината, край на непреодолимите трудности. Бъдете по-гъвкави и адаптивни, чака ви едногодишно плаване и попътен вятър. Здраве: Белодробните проблеми ви показват, че все още около вас има хора, които са недоброжелатели и с които все още не сте скъсали връзката. Направете го през тази година.

2 януари. Живеете добре, когато около вас всички други са добре. Вие сте привидно студени хора, но вътрешно в себе си треперите за всеки свой близък, за всеки свой приятел. Разбира се, не го показвате, защото смятате, че те не бива да го знаят. Научете се да споделяте повече. Навлизате в една сравнително спокойна година, пълна с хармония, богатства и забавяне ритъма и темпото. Не започвайте нови дела, защото няма да ги довършите в следващите девет години. Единствената инициатива, която ще ви донесе радост, е сватба, стига да се намирате в благоприятен период за сключване на брак. Здраве: Помислете за заздравяване на имунната система.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *