9 четения

Стягат лагер за етърци в Анталия през януари

Избраха В. Василев, Кр. Стоянов и Аласана Мане в идеалния отбор на последния есенен кръг

 

 

Лагер в турския курорт Анталия предвижда планът за зимна подготовка на „Етър ВТ“. „Виолетовите“, които бяха разпуснати в почивка веднага след мача със „Септември“, се събират на стадион „Ивайло“ на 7 януари. Първите два дни от подготовката са планирани за медицински прегледи, след което заниманията ще се водят на изкуствения терен в Царева ливада. На 13 или 14 януари е предвидена първата контролна среща, а на 17-и отборът ще лети за Анталия. В турския курорт етърци ще останат до 1 февруари и ще изиграят четири приятелски мача.

След завръщането заниманията ще продължат във Велико Търново и Царева ливада, а на 13 февруари отборът ще бъде представен с контролен мач. Първият двубой за първенство е на 16 февруари с „Дунав“ /Русе/.

Междувременно трима футболисти на „Етър ВТ“ намериха място в отбора на XX кръг на Първа лига. Идеалният отбор бе селектиран в статистическото предаване на Диема „Героите на кръга“.

Именно „Етър ВТ“ е отборът с най-много играчи в идеалния отбор за последния есенен кръг, в който влизат Венци Василев, Крум Стоянов и Аласана Мане.

На 27 и 28 декември сборна формация от юноши старша и младша възраст „Етър ВТ“ ще гостува в Солун, информира директорът на школата на клуба Никола Велков. „Виолетовите“ надежди ще играят приятелски мач с връстниците си от ПАОК по покана на гръцкия клуб.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *