Кметицата на Ресен награди с купи изявени млади спортисти от селото

С купа и поздравителен адрес, с пожелания за здраве и още по-високи спортни успехи, отличи млади спортисти от Ресен кметицата на селото Йорданка Колева. В последните дни на миналата година в срещата в кметството се включиха Петър Петров – футболист от ФК „Етър ВТ”, Калоян Витанов, Полина Ананиева и Кристиян Иванов – лекоатлети от СК „Атлетика 2012”, Иван Георгиев – състезател от клуб по спортни танци „Фиеста”, Даниел Трифонов – състезател по спортна гимнастика от СК „Левски” (София), Мартин Милев от Спортен клуб по борба „Локомотив” (Горна Оряховица), Емилия Топалова – бикини фитнес от СК „Масъл Арт” (Пловдив), Ивайло Нанчев и Мартин Цачев от спортен клуб по борба „Илия Павлов”.

На срещата присъстваха още Тошко Василев – треньор по футбол в НВУ „Васил Левски” – В. Търново, избран от министерството на отбраната за треньор на годината, Галя Ечева – международен футболен съдия и президентът на ФК „Ресен 2012” Любослав Димитров. Госпожа Колева поздрави младите спортисти от село Ресен и от името и на кмета на община Велико Търново инж. Даниел Панов, заяви, че е горда от успехите им и им пожела да продължат напред и нагоре, за да носят радост на треньорите и родителите си.

От направеното допитване за спортист на годината на Ресен бе избран Ивайло Нанчев, медалист от балкански и републикански първенства по борба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.