12 четения

„Мики 1111“ е футболният първенец на Полски Тръмбеш

Отборът на „Мики 1111“ спечели зимния турнир по футбол в Полски Тръмбеш. На финала първенците пречупиха с 2:0 тима на „Агроком“ – победител от предходната надпревара. Състезанието се проведе на терена с изкуствена настилка в общинския център пред многобройна публика. Отборите бяха разпределени в две предварителни групи, в които играха всеки срещу всеки. След това подредените на първо и второ място се срещнаха на кръст на полуфинал, за да излъчат претендентите за титлата.

Шампионите от „Мики 1111“, водени от играещия старши треньор на „Янтра“ (П. Тръмбеш) Калоян Илиев, спечелиха всичките си срещи и напълно заслужено триумфираха с купата. На полуфинала те отнесоха „Фортуна“ с 5:1.

Голмайстор на турнира стана Мартин Габровски от третия в класирането – тима на „Агрономчета“, воден от Тихомир Антонов.

Заместник-кметът на община Полски Тръмбеш Назиф Кадир, който организира турнира, връчи трофея и премия от 200 лева на победителите. Подгласниците им от „Агроком“ бяха стимулирани със 100 лева. Купи и медали допълниха наградите на призьорите. За „Мики 1111“ играха освен Калоян Илиев още бившият му съотборник в „Етър 1924“ – Мариян Генов, Красен Каравелов, Исмаил Мъстънов, Пламен Иванов, Тихомир Недялков, Виктор Владимиров, Кристиян Костадинов и Станислав Иванов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!