Михаил Билалов и Ваня Николова идват за среща с търновски ученици

БЪЛГАРСКИЯТ АКТЬОР МИХАИЛ БИЛАЛОВ И СЦЕНАРИСТЪТ ВАНЯ НИКОЛОВА ГОСТУВАТ ДНЕС ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ЗА ДА СЕ СРЕЩНАТ С УЧЕНИЦИ ОТ СТАРАТА СТОЛИЦА. Двамата са тук по покана на Градския ученически парламент, който стартира поредицата си „Известните от другата им страна“.

Михаил Билалов и Ваня Николова ще отговарят на всички въпроси на своите млади приятели в голямата зала на Община Велико Търново. Срещата започва в 17 часа.

Срещите от поредицата „Известните от другата им страна“ започнаха миналата година с гостуването на журналиста от Нова телевизия Галя Щърбева. На 23 януари тази година в старата столица ще бъде доц. Наталия Футекова, която е правнучка на Райна Княгиня. Тя ще говори пред тийнейджърите да бизнеса, образованието и успеха, който човек може да постигне, стига да не се отказва от мечтите си. В началото на февруари търновските ученици ще се срещнат с още един популярен български актьор – Ники Илиев, който се изявява и като режисьор.

„Продължаваме и с благотворителните си инициативи, които тази година са насочени към Дома за медико-социални грижи за деца в Дебелец. Там имат нужда от апаратура, но ще изберем какво точно да закупим, след като видим какви средства ще успеем да съберем“, коментира председателят на Градския ученически парламент Савина Иванова. Тя допълни още, че миналата година от благотворителни балове и инициативи, учениците са успели да съберат близо 10 000 лв.

Състезания за учениците от І до V клас, игри за най-малките, забавни фестивали за тийнейджърите – „Холи фест“, „Неон парти“ „Концерт на младите таланти“ и танцов фест Make it Dance подготвят от Градския ученически парламент до есента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.