Няма отлив на клиенти на „Топлофикация-ВТ“ АД

3/4 от абонатите на дружеството са платили ноемврийските си сметки за отопление и битова гореща вода в срок

Изпълнителният директор на „Топлофикация-ВТ“ АД инж. Данаил Здравков оповести информация, че над 3/4 от абонатите на дружеството са заплатили в срок фактурите за използваните топлоенергия и битова гореща вода за месец ноември, с което цели да опровергае тиражираните в медиите спекулации, че има отлив на клиенти, използващи тези две услуги.

Ръководителят на дружеството посочи, че това е обичайният процент от гражданите, които заплащат сметките си в законоустановените срокове, и през последния месец не се наблюдават никакви изменения в тренда на фона на тиражираното недоволство в края на миналата година от страна на малък брой граждани на старопрестолния град.

„За последния месец няма нито едно подадено заявление за отказ от услугите на „Топлофикация-ВТ“ АД. Не се наблюдава загуба на доверие в дружеството от страна на абонатите под каквото и да било форма“, коментира инж. Здравков.

„Всички граждани могат да се възползват от промоцията „Лоялен клиент“ и по този начин ще могат да спестят от сметката за топлинна енергия. Тази година предлагаме отстъпка в размер на 3% от фактурата при плащане на сметката в срок до 15-о число на месеца. От промоционалното намаление могат да се възползват всички, които са на месечен отчет и нямат просрочени задължения към дружеството“, допълва изказването си директорът на „Топлофикация-ВТ“ АД.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *