Двойки зодии, които имат космическа връзка! Ако се срещнат, получава се взрив! | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Двойки зодии, които имат космическа връзка! Ако се срещнат, получава се взрив!

Публикувана на: 11.01.2019г. 1655 прегледа

Между Козирог и Телец съществува огромно привличане, а между Рак и Риби космическа връзка …
Овен и Водолей

– Когато са заедно, тези два знака фантастично си допадат. Водолей и Овeн имат приключенски дух, той ги свързва и връзката е перфектна и в леглото и извън него. Отдайте се на изследване и в изпробване на нови неща, които да правите заедно.
Телец и Рак

-Тези зодии се разбират напълно и дори без думи.

Когато се намират в романтична връзка за кратък период е необходимо физическо и емоционално обвързване. И единият и другият знак умеят да ценят своя партньор, така че ще изгрдат връзка с лекота и с удоволствие.

Близнаци – Водолей

– Когато се намират в близост, тези два знака могат да изпитат чувството, че се познават от години. Творчеството и лудите идеи са характерни за Водолей, както и за Близнаци, ако сте връзка с тях никога няма да скучаете. Въпреки че се наслаждавате на времето, прекарано заедно, двата знака понякога искат да бъдат сами.

Рак и Риби

– Между тях цари космическа връзка. Тези водни знаци са много емоционални и се грижат за своите близки. Ще напрват всичко за всеки, който им е приятел. Тази връзка е много трудно да се раздели и почти е невъзможно.

Лъв и Стрелец

Нивото на страст е много високо, когато става въпрос тези два знака. Тя тяхна страст се отразява както в отношенията с партньора, така и в изпълнението на целите на оивота. Много са харизматични и отразяват странна енергия, поради която всички искат да бъдат в тяхната компания.
Везни и Телец

Основната характеристика на тези два знака е искреността, между тях и никога няма да има изневяра или лъжи. Много жиртвотовни и отдадени на партньора, което помага да се запознаят с най-дребните детайли на красива половина.
Дева и Близнаци

При тези два знака интелигентността има голяма роля в съблазняването. Също така притежават огромна доза уважение към партньора, което ги прави идеален съединение. Отдайте се на спокойна среда общуване с приятели …
Скорпион и Рак

Скорпион и Рака се хранят с любовта и страстта на партньорите. Скорпионът е най-страстният знак, а Ракът е най-емоционален, ясно е защо тази комбинация. Когато става дума за секс, тези два знака са родени да бъдат заедно.

Стрелец и Овен

– Ентусиазмът и голямо количество енергия управлява тази комбинация.

Въпреки, че противоположностите се привличат, тези два знака са почти идентични и това ги прави една от най-добрите зодиакални комбинации. Много са силни и никой не моеже да ги спре в това, което са наумили.
Козирог и Телец

– Има причина, поради която тези две зодии се управляват от неописуемо привличане. И Козирог и Телец притежават нещо, за което може  другите само да мечтаят: безкрайна любов. Любовта, създадена в комбинацията от тези зодии може да продължи вечно и в нея може да се ползва и до последния момент.

Водолей и Блзинаци

Водлей и Близнаци не се интересуват от мнението на другите хора. Поради тази причина, максимално ще се радват и ще използват всеки момент прекарат заедно. Тези два знака имат много силна връзка, било любовна, приятелска или работна.

Риби и Скорпион

Те не се страхуват да покажат своята романтична страна. Връзката между Риби и Скорпион е основана на дълбока връзка и приятелство преди всичко. Любовта ще се роди несъзнателно, но може да продължи и до края на живота.

Източник: struma.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *