Над 100 деца тренират в баскетболен клуб "Локомотив", отчетоха успешна 2018 година | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Над 100 деца тренират в баскетболен клуб „Локомотив“, отчетоха успешна 2018 година

Публикувана на: 11.01.2019г. 51 прегледа

Баскетболният „Локомотив“ – Г. Оряховица, изпрати година, наситена с много емоции и успехи. Година, в която състезателите се изкачиха на следващото стъпало с много труд, с постоянство и отдаденост, съобщи председателят му Мариана Кушева по време на спортен празник, в който се включиха над 100 момчета, трениращи в шест възрастови групи.

Всички те показаха наученото, а кадетите отправиха предизвикателство към мъжкия отбор и предоставиха на гостите интересен двубой.

В игрите в спортна зала „Никола Петров“ се включиха и родители, които мериха сили срещу 10-годишните състезатели. Естествено за всички баскетболисти имаше подаръци.

„Успяхме да достигнем квалификации за държавен финал с групата до 14 години. Безспорно успех за клуба ни беше и участието на наш състезател – Христо Саркизов, в националния отбор за момчета, родени 2004 г. Радваме се, че имаме подкрепата на родителите. Благодарим на г-жа Нели Атанасова, директор на СУ „Вичо Гръчаров“, която предоставя база за тренировки на три от шестте ни отбора. Също така огромно съдействие ни оказват директорите на ОУ „Св. св. Крил и Методий“ – г-жа Маргарита Атанасова, и г-н Иван Момъков – директор на ОУ „Иван Вазов“.

Надявам се, че 2019 година ще е благоприятна за нас. Пътят, който сме поели не е никак лесен, но движещата ни сила е любовта към играта и децата“, коментира Мариана Кушева.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!