Дневен хороскоп. Прогноза за 14 януари, понеделник

Луната преминава от Овен в Телец в 20.30 . Фаза – първа четвърт, която настъпва в 8.45 часа. Лунният преминава от 8-и в 9-и в 12.17 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, челюстите и очите, включително и лазерните корекции. Добре ще протече профилактиката на силно главоболие и мигрена, на високо кръвно налягане, проблеми със сърдечния мускул. Не се претоварвайте психически.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете косите си. Растежът им ще се ускори и прическата бързо ще добие желаната форма. Денят е благоприятен за подхранване на кожата чрез маски от естествени съставки. Лек масаж на слепоочията се оказва особено ободрителен.

Хранене и диета: Денят е благоприятен за диети или за подготовка за диета. Днес белтъчините се усвояват по предназначение и бързо от организма. Хапвайте млечни продукти, яйца и леки меса, гарнирани със салати. Плодовете също се оказват особено полезни, но ги яжте между храненията, а не за десерт. За любителите на лунната диета, тя стартира днес в 8.45 часа с настъпване на фаза първа четвърт и трае до утре в същия час.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 12.17 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Овен и ни прави прекалено импулсивни, нервни и нетърпеливи да поставяме начало. Меркурий и Нептун са в секстил. Подкрепят пътя на образованието, науката, изкуството и културата. Купете си книга, която да прочетете с удоволствие. Придобийте ново знание или отидете на театър, за да се почувствате одухотворени.

ОВЕН

Важни разговори

Седмицата стартира с доста натоварен и подходящ за работа ден. Днес бъдете нащрек за всякакви предложения или възможност да разговаряте с хора от висшите слоеве на службата си. Няма да забравите да изтъкнете собствените си положителни черти, както и да оправдаете личните си интереси. Ще сключите сделка.

ТЕЛЕЦ

Обогатете се духовно

В понеделник се оставете на течението и не поемайте инициативата в свои ръце на работното място. Все ще сгрешите, все ще бъдете обвинени за това, че сте сбъркали. Обърнете повече внимание на душевното си състояние, на личностното си развитие и четете повече. Интересувайте се и се обогатявайте духовно.

БЛИЗНАЦИ

Нови професионални подвизи

Понеделник е сред успешните дни за тази седмица при вас. Вдъхновени сте и вярвате в себе си. Можете да постигнете доста, ако поставите едно малко, но съществено професионално начало към този момент. Ще имате явна подкрепа от хора с влиятелно положение в обществото. Парите и приходите няма да закъснеят.

РАК

Време е за бизнес

Стартирате новата работна седмица нервно заради настъпващата фаза първа четвърт. Но точно тя е тази, която ви държи будни и „в обороти”. Ще постигнете много, защото сте готови да откликнете на всякакви предложения за сътрудничество и делови партньорства. Денят е страхотен за бизнес, не го пропускайте.

ЛЪВ

Събудете талантите си

В понеделник сте напрегнати, защото ви притискат крайни срокове, които не сте сигурни дали ще изпълните до края на деня. Не се притеснявайте, ще си свършите работата блестящо. Днес обърнете повече внимание на своето личностно развитие, на талантите, които притежавате. Вложете в тях енергия.

ДЕВА

Вървите напред

Очаквате много от деня и това е причината да останете разочаровани накрая. Днес не сте в състояние да постигнете огромни успехи, а по-скоро да вървите с малки стъпки към осъществяването на съвсем ежедневните си дела. Радвайте се на това, че вървите в посока напред. То е достатъчно.

ВЕЗНИ

Разгръщате се

Неочаквани предложения на работното място ще ви заинтригуват и поставят в ситуация да се чудите, накъде да поемете. Но това е добра новина, защото тъкмо тези предложения ви дават шанс за бъдещо развитие и разгръщане. Стартирате нов период. Не е изключено да започнете обучение.

СКОРПИОН

Объркани сте

Очаквайте доста натоварен в служебната сфера ден. Понеделник ви изправя пред нови хоризонти, но и пред стари, недовършени и неразрешени навреме проблеми. Тенденциите вървят паралелно и това е причината да се чувствате объркани и претоварени. Ще се справите. Не избухвайте.

СТРЕЛЕЦ

Трансформации

Днес разгръщате крилете си за полет и можете да поставите ново начало. Чака ви период на подем и промени, които ще се окажат благотворни като цяло. В сферата на личния ви живот настъпва етап на трансформации и реформации. Ще срещнете интересен човек, който ще ви заинтригува изключително много.

КОЗИРОГ

Блестите със знания

В понеделник е време да покажете своите заложби и таланти. Да изявите знанията, които трупахте в продължение на години. Днес ще бъдете полезни на работното място с нещата, които умеете и знаете. В личния живот също ще се явите като съветници. Ще покажете верния път към светлината на свой близък човек.

ВОДОЛЕЙ

Не се страхувайте да помогнете

Стартирате новата работна седмица с активен в сферата на общуването и комуникациите ден. Подгответе се да говорите с много хора и да помагате на много хора. Но процесът ще бъде взаимен, защото както вие ще помагате, така и те ще ви дадат своята помощ в последствие.

РИБИ

Радост и удовлетворение

Днес разчитате на необикновен късмет, който ви залива още от сутрешните часове. Ще се справите блестящо с професионалните си ангажименти, като успешно помагате и на колегите, които се нуждаят от помощ и подкрепа. Това е благоприятен ден за вас. Ще ви дари с радост и удовлетворение.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте сред най-нетипичните представители на Козирог – емоционални, симпатични и безгрижни. Живеете ден за ден, обичате искрено и говорите непринудено. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не можете да кажете, какво ще бъде утре. Авантюристи по природа, мнозина се увличат по тази страст към промени и така задминават неколкократно допустимата граница. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действия си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат. В любовта заложете на моногамния начин на живот. Вие сте симпатични и харесвани от противоположния пол. Поддадете ли се на изкушението, можете да съсипете връзката с половинката чрез чести залитания.

Следващата година изисква от вас да преосмислите живота си изцяло, като приключите изостанали дела от предходните девет години. Лесно ще се отърсите се от всякакви хора, които ви тревожат, използват и досаждат. Не започвайте нищо ново, оставете го за след 12 месеца. Сега се заемете със старите си дела.

Здраве: Възможни са чести главоболия, инфекции и проблеми със зъбите и очите. Ходете редовно на профилактични прегледи.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *