Късни голове решиха оспорвани мачове в ДКС „В. Левски“

Оспорвани мачове белязаха втората вечер от зимния турнир по футбол във В. Търново. Във вторник в ДКС „В. Левски“ борбата в група „В“ започна с убедителен успех с 4:0 за „Евролукс“ срещу „Мъка“. До 37-ата минута обаче резултатът бе само 1:0 в полза на победителите с попадение на Иван Сапунджиев в 13-ата. Тогава Николай Гюджеменов покачи на 2:0, а в последните 120 секунди Сапунджиев и Борислав Гецов довършиха съперника.

Във втория двубоя от групата „Ужас“ (Присово) пречупи „Мастър пик“ с 3:2. Мартин Душков даде комфортен аванс на „Ужас“ с попадения в 3-тата и 25-ата минути, но в 35-ата и 37-ата Николай Койчев възстанови равенството. Така победителят бе определен от гола на Светослав Козарев в 38-ата за „Ужас“.

Мачове на кантар изиграха отборите в група „Г“, които потвърдиха предварителните прогнози за равностойността си. „Стима“ надделя над „Ресен-2012“ с попадение на Пламен Станчев в 39-ата минута. Двубоят бе открит с голови възможности и пред двете врати, но ресенци пропуснаха по-чистите. „Ветеран турист“ и „Амфора“ също се дебнеха през цялата среща и накрая поделиха по една точка. „Туристите“ дръпнаха в 7-ата минута в резултата, чрез Иван Петров, в 30-ата Мартин Йорданов изравни.

Феърплей беляза и втората вечер от турнира, нямаше нито едно двеминутно наказание. Днес мачове няма да има заради ангажименти на Двореца, надпреварата продължава в петък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *