Дневен хороскоп. Прогноза за 21 януари, понеделник

Луната е в Лъв. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 7,15 часа. Лунният ден преминава от 16-и в 17-и в 17,51 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сърцето, слънчевия сплит, кръста и гръбнака. Добре протичат профилактиката и лечението на аритмии, на високо кръвно налягане. Избягвайте физическото претоварване.

Красота и външен вид: Можете да посетите фризьора си днес. Денят е благоприятен за подстригване и накъдряне. Масажите трябва да са отпускащи, за премахване на умората по цялото тяло. Не посещавайте сауна, а във фитнеса бъдете внимателни с кардиоупражненията.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета, която да даде дълготрайни резултати. Хапвайте по малко и начесто. Избягвайте бялото брашно и захарта. Хранете се с белтъчини под формата на леки меса, яйца, млечни продукти, гарнирани с богати салати от пресни зеленчуци. За любителите на лунната диета тя стартира точно в 7,15 часа с настъпване на фаза пълнолуние и продължава до утре в същия час – точно едно денонощие.

Цветове, носещи късмет: Зелено и розово.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 17,51 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Лъв и ни дарява с оптимизъм и жизнерадостни чувства, но все пак внимавайте. Настъпва пълнолуние в Лъв, което ни подканва да сме внимателни във взаимоотношенията с близките. Да осъзнаем недостатъците си и да ги анализираме внимателно. Не бива да се възгордяваме или самозабравяме в чувството си за превъзходство над останалите.

ОВЕН

Предизвикайте късмета

Предстоят ви промени, които ще се окажат благоприятни за вас, независимо коя от сферите на живота ви ще обхванат. При някои това е професионалната, при други – личната. Имате шанс да осъществите целите си, но го правете с искреност и любов. Чрез мисълта и действията си днес предизвиквате късмета на своя страна.

ТЕЛЕЦ

Очаква ви подем

Предстои ви доста интензивен ден. Много работа, ангажименти, които трябва да бъдат свършени в срок – това са основните опорни точки на хороскопа ви за понеделник. Не се плашете от обема на задачите си. Утре ще си почивате повече. Добре е да не отлагате, защото в следващите дни едва ли ще имате този подем.

БЛИЗНАЦИ

Нов период

Намирате се в период на стабилизация, който в същото време носи и мисли за преоценка на предишни действия. Засега не е добре да се залавяте с нови неща, нищо че е понеделник. Изчакайте и се съобразете с обстоятелствата. Обърнете внимание на любимите си хора, извинете се, ако напоследък сте били по-груби с тях.

РАК

Опечете си нещата

Обстоятелствата изискват да сте активни, предприемчиви и разсъдливи. Не ви е нужна емоция. Понеделник поставя акцент върху документално ангажирана работа, върху изготвяне на договори или споразумения. Бъдете внимателни, за да не допуснете грешки. Опечете нещата, за да са във ваша полза.

ЛЪВ

Промяна в мисленето

От понеделник започва нов период за вас. Той е свързан с промяна най-вече в мисленето ви. Дайте си обещания, които да изпълните в следващите дни. Преборете песимизма и продължавайте смело напред. Очакват ви доста позитивни неща, сравнено с всичко това, което ви се случи до момента.

ДЕВА

Време за анализ

Моментът не е подходящ за действия и решителни стъпки. Дори не ви съветвам да правите планове, защото те ще претърпят няколко изменения. Понеделник е прекрасен ден, ако погледнете назад в миналото си и осъзнаете най-честите грешки, които допускате в своето ежедневие. Анализирайте поведението си.

ВЕЗНИ

Ненужни жертви

Емоциите са главната причина за проблемите ви днес. На работното място разрешавате непосилни въпроси и се залавяте за трудни задачи, за да спасите колегите си от провал. Поемате отговорност за срокове, които не сте в състояние да спазите. Сами си създавате главоболия в началото на седмицата.

СКОРПИОН

Измамно предложение

На работното място бъдете особено внимателни. Можете да попаднете на оферта с добра заплата при смяна на работата. Всичко това обаче е свързано с даване на огромно количество сили и енергия от ваша страна. Трудът ви няма да е никак лек на новото място, но е обвързан с добри финанси. Вие решавате.

СТРЕЛЕЦ

Ново начало

Денят е благоприятен за вас. Намирате се в изцяло нов период. В щастлив етап от своя живот. Чувствате прилив на позитивна енергия и е доста благоприятно да я използвате изцяло. Имате жизненост и тонус да се справите с всеки проблем. Мотивирани и вдъхновени сте. Време е за ново начало. Поставете го.

КОЗИРОГ

Глътка въздух

Промените и новостите, които ви се случват, обстоятелствата, в които попадате, са основна причина да излезете от границата на личния си комфорт. Сега е време с вас да се случи промяна, за миг да се откъснете от традиционното ежедневие. Всичко това ще ви облагороди и ще ви помогне да се чувствате живи.

ВОДОЛЕЙ

Възможност за изява

Вие сте в една доста благоприятна позиция. Началото на новата работна седмица разкрива възможности да разкриете част от своите нестандартни идеи. Да проявите гъвкавост и дори да потърсите нови места, на които да реализирате себе си. Бъдете активни. Нещо ви вади от зоната на комфорт и ви променя.

РИБИ

Отдадени на другите

Днес се отдавате на семейството, на грижи за другите, потапяйки се изцяло в техните нужди и желания. Почти забравяте своите лични потребности. Обърнете повече внимание на личното си пространство, на личното си Аз. Не угаждайте прекалено на другите, за да не се окажете в изолация в един момент.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Ако празнувате рожден ден на 21 януари, то това значи, че сте родени под щастлива звезда. Няма по-големи късметлии от вас, като се огледате сред компанията. Често обстоятелствата се стичат във ваша поза, късметът ви работи безотказно и с лекота постигате всичко онова, което сте си набелязали. След като всичко ви е поднесено на тепсия в живота, в един момент спирате да се борите и губите интерес и амбиции. Винаги си поставяйте високи цели, стремете се към тях и ги постигайте. Пазете се от приятелите си, които невинаги са толкова искрени, за колкото се представят.

Навлизате в година на себеанализ и преоценка на изминалите девет години. Сега не е време за активни действия, а за ретроспекция и изводи. Мнозина ще учат през тази година и ако го направят, ще са избрали най-доброто време за това.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли и кожата.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *