Приложение Полски Тръмбеш

Димитър Колев спечели финалния турнир по тенис на маса от топ 16 в П. Тръмбеш

Димитър Колев от Варна спечели финалния турнир по тенис на маса от топ 16 в Полски Тръмбеш. Надпреварата събра най-добрите шестнадесет любители играчи от изминалите дванадесет състезания през 2018 година. Турнирът се проведе в спортната зала на СУ “Цанко Церковски” в град Полски Тръмбеш, а организатор е СКТМ „Янтра-2012”. В изминалите дванадесет турнира общо 141 състезатели от двадесет различни града участваха в надпреварите. През 2019-а предстоят нови състезания, а INSPORT.BG ще бъде медиен партньор. В турнирите от топ 16 ще се играе в четири групи по четирима състезатели. По регламента на „змията“ се определят групите.

Първите двама от всяка група ще играят финална осмица, а третият и четвъртият ще спорят от девето до шестнадесето място (всеки срещу всеки, като се зачита и срещата по между им в групата). Наградите от топ 16 за 2018 година са: първо място – 150 лева – купа и медал; второ място – 100 лева – медал; трето място – 50 лева – медал. От Великотърновска област сред 16-те са класирани Марио Якимов и Ивелин Стойнев от Свищов, Емил Йорданов от Полски Тръмбеш, Станислав Георгиев от Лясковец, Росен Чаталбашев и Росен Манев от Велико Търново.

На 13.01.2019 г. се проведе първият турнир за 2019 г. по тенис на маса в Полски Тръмбеш. В него взеха участие 59 състезатели от Букурещ, Гюргево (Румъния), Варна, Русе, Плевен, В. Търново, Луковит, Ловеч, Тетевен, Севлиево, Габрово, Г. Оряховица, Д. Оряховица, Свищов, Павликени, Две могили, Бяла, Козловец, Караисен и др. Първи в класирането е гост от Румъния.

Сн. личен архив

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *