Великотърновка спечели лаптоп с касова бележка за 24,52 лв. от лотарията на НАП

КАСОВА БЕЛЕЖКА ЗА 24,52 ЛВ. ДОНЕСЕ НА ВЕЛИКОТЪРНОВКА ПЕЧАЛБА В СЕДМИЧНОТО ТЕГЛЕНЕ НА ЛОТАРИЯТА НА НАП. Анета Александрова, служител в системата на МВР, е седмичният победител в лотарията. Късметлийският бон бе изтеглен на 28 януари в ефира на bTV преди 9:00 ч.

41-годишната търновка участва в лотарията от самото й начало и е регистрирала на сайта www.kasovbon.bg около 7000 бележки. Покупката на хранителни продукти за 24,52 лв. й осигури преносим компютър – модел Aser. Той беше връчен на г-жа Александрова в НАП – В. Търново, от териториалния директор г-н Ивайло Здравков.

Почти 140 хил. са касовите бележки, регистрирани от област В. Търново в третото издание, новите потребители в играта са 161, а стойността на регистрираните в областта бележки надхвърля 1,8 милиона лева. Общият брой активни потребители от началото на лотарията е нараснал на 3496. Увеличава се и броят на касовите бележки, издадени от ПОС устройство.

Всяка седмица някой участник печели предметна награда на стойност около 1000 лв., а 2000 лв. дават данъчните всеки месец на късметлия, регистрирал печеливша касова бележка. В края на третото издание на лотарията на НАП 50 000 лв. ще грабне големият победител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *