14 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 6 февруари, сряда

Луната в Риби. Фаза – новолуние. Лунният ден е трети. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите на стъпалата, глезените, пръстите на краката. Пазете се от изкълчване в тази зона. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с ходилата, на зависимости от алкохол и наркотици. Не прекалявайте с приема на лекарства без причина и лекарско предписание.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за всякакви водни процедури, за посещение на сауна или парна баня. Направете си ароматна терапия с билки и масла с приятни ухания. Денят не е благоприятен за подстригване на косите и епилация.

Хранене и диета: Поддържайте добра култура на хранене, но не стартирайте диета днес – няма да доведе до желани резултати и лесно ще се откажете. Днес е хубаво да се избягват всички видове бяло брашно и бяла захар. Пълнозърнестите изделия са позволени.

Цветове, носещи късмет: Светлосиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 19.19 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Риби и образува хармоничен аспект с Венера. Проявявайте милосърдие, но с мярка. Не правете компромиси със собствените си принципи и устои. Денят носи любов, успехи в професионален план и удовлетворение.

 

ОВЕН

Вършете своето

 

В сряда не споделяйте плановете си с хората наоколо. Проявявайте милосърдие с мярка, без да изпадате в ситуации, в които помагате повече от необходимото. Обърнете внимание на своите собствени ангажименти и първо свършете тях, а след това откликвайте на молбите на колегите за помощ и подкрепа.

 

ТЕЛЕЦ

Време за начало

 

Не е изключено да се запознаете с нови хора, които да ви отворят вратите към желаната професионална реализация. Сряда е сред успешните дни от тази седмица и вие следва да сте доста активни и дейни. Време е за начало, за поставяне на нови цели, за започване на нова работа. Моментът за това е настъпил

 

БЛИЗНАЦИ

Оферта за работа

 

Очаква ви доста благоприятен ден, в който ще потърсите нови възможности за реализация и шансове да се изявите и в личен, и в професионален план. Очаквайте предложение за допълнителни ангажименти, които впоследствие ще ви бъдат заплатени доста добре. Не отказвайте на оферта за работа.

 

РАК

Излезте от черупката

 

В сряда, въпреки създалите се напоследък трудности, ще успеете да се реализирате добре във всичко и да покажете, че на вас може да се разчита. Разчупете черупката на застарялото си мислене и извадете на показ нещо ново от себе си. Влезте в новото време, осъвременете своите възгледи за житейските ситуации.

 

ЛЪВ

Активен ден

 

Заемете се с неотложните задачи още от сутринта. Сряда се очертава да бъде един от успешните и активни дни през тази седмица. Днес можете да поставите цели, да споделите идеите си с колеги и да очаквате подкрепа. Стремете се към общуване с по-широк кръг от хора. Така увеличавате шансовете си.

 

ДЕВА

Влюбени сте

 

В сряда любовта ви разсейва, защото мислите прекалено много за любимия човек, а през това време изоставяте важните професионални ангажименти, които могат да ви донесат добри бъдещи финансови приходи. Балансирайте вниманието си и не пропускайте предложенията. Можете да си намерите нова работа.

 

ВЕЗНИ

Санкционират ви

 

Желанието ви да си осигурите висок житейски стандарт и добра материална стабилност в семейството не са в съзвучие със стремежите ви да полагате повече усилия и да се стараете на работното място. Това е причината днес да не получите желаните награди, а напротив – да бъдете санкционирани за грешки.

СКОРПИОН

Обявявате пас

 

Движението на Луната в Риби ви зарежда с добро настроение и много позитивна енергия, но и ви натоварва с ангажимента днес да вземате важни житейски решения. За съжаление обаче, не сте готови да правите избор и ще обявите пас, с което ще дадете зелена светлина някой друг да решава вместо вас.

 

СТРЕЛЕЦ

Почивайте повече

 

Събуждате се развълнувани и изключително превъзбудени – нещо, което ще ви накара да предприемете прибързани действия, да стартирате ново начало и да направите купища грешки, от които после ще си патите. Съобразете се с обстоятелствата и не тичайте пред вятъра. Почивайте повече.

 

КОЗИРОГ

Време за реализация

Вече сте готови да започнете реализация по своите бъдещи професионални планове. Днешният ден ви зарежда с енергия и в служебния, и в личния живот. Не е изключено да попаднете на предложение за нова работа. Не се колебайте да потърсите забавени плащания, които не са ви изплатили в срок.

 

ВОДОЛЕЙ

Прекрасен ден

 

Поставени сте в центъра на събитията днес в добрия смисъл на думата. Бъдете активни и се постарайте да не пропускате възможности. Поработете върху доходите си, преговорете работната си заплата с шефа или хонорарите по договорите с контрагентите си. В любовта също ви чака един прекрасен ден.

 

РИБИ

Нетипична нервност

 

В хубав ден като днешния нервността ви е изявена и често влизате в конфликти и пререкания без видима причина. Търсите с кого да се заядете и за най-малкото. Така ще пропуснете важни шансове да се сработите с колектива и да започнете заедно нов професионален проект. Сами се изолирате чрез поведението си.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на хубава дата – 6 февруари. Вие сте уравновесени и последователни представители на знака Водолей. Знаете какво точно искате. Ето защо успявате да го постигнете. На моменти сте нетърпеливи и изпреварвате обстоятелствата. Това е причината успехите ви да бъдат временни. Направете така, че те да са постоянни. Вие сте от хората, за които е важно да имат семейство и уютен дом. Стремете се към тези изконни ценности, за да ги постигнете бързо в живота си.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, през която ще бъде добре, ако не противодействате на съдбата си, а се съобразите с нейните желания. Оставете се на течението, защото само то ще ви отведе в най-правилната посока. Промените, които ще се случат с вас, без да ги предизвиквате, са за добро. Онези, които сами предизвикате, ще са за лошо, така че ги ограничете.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *