13 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 8 – 14 февруари

Марс и Уран подпомагат ума и рационалното мислене; вълнуващи преживявания около Свети Валентин

 

Здраве: В петъчния ден не се претоварвайте излишно с емоции и прекалено тежка умствена работа, която може да ви донесе главоболие и проблеми с кръвното налягане. През уикенда се движете повече и обърнете внимание, ако главоболието продължи. Възможно е да се дължи на преумора. Дори и вече алармите за грипни опасности да отшумяват, внимавайте през новата седмица. Още в понеделник организмът е податлив на настинки и проблеми с горните дихателни пътища, а нелекуването им събужда опасност до сряда да са прераснали в по-сериозни заболявания.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са всички от периода. Заради фазата на Луната растежът на косъма се ускорява. Коламаска можете да направите също през всички дни от седмицата. Масажи: Лечебни – понеделник и вторник. Масажи с ароматни масла: сряда и четвъртък. Обеци и татуировка: Луната няма отношение към тези процедури. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в парна баня в сряда и четвъртък.

Хранене и диета: Това, че Луната е нарастваща, не пречи да стартирате своя дългосрочен хранителен режим, който ще ви дари с мечтаната фигура до няколко месеца. Днес и през уикенда включете белтъчини в менюто си, а въглехидратите приемайте под формата на пресни зеленчуци като салати и гарнитури и плодове като закуски между основните хранения. В понеделник и вторник внимавайте. Окото е ненаситно и може лесно да се прекали с количеството на порциите. Сряда и четвъртък са дните, в които може да си позволите малко шоколад. Но не прекалявайте.

Основни звездни аспекти: Периодът стартира с Луна в Риби, която ще се придвижи в Овен, Телец и Близнаци в нейната нарастваща фаза. Ще осъзнаем, че пролетта е вече на един хвърлей разстояние. Твърде близко, за да отлагаме действията и да се успокояваме, че има време. Седмицата на любовта, седмицата на празника на влюбените всъщност е седмица на разместване на пластовете и тръгване напред. Ще усетим как темпото се забързва и се налага да се занимаваме с много неща наведнъж. Да държим по няколко дини под мишница. Няма да ни е трудно. Меркурий е основният ни помощник в това начинание. Днес и през уикенда той образува хармонични аспекти с Марс и Уран, подпомагайки ума и рационалното мислене. Не пропускайте срещи с приятели, новите запознанства и всички възможности да общувате с хора, които са близо до вашето интелектуално ниво. Ще се родят доста общи идеи. Преминаването на Луната през Телец и Близнаци говори и за възможности за разцвет в бизнеса, стига вие самите да се стремите към това. Да внимават всички, родени в Риби, Овен, Телец и Близнаци. За тях тази седмица ще е особено вълнуваща, защото поставя възможности за нови начала и вълнуващи преживявания. Не пропускайте празника на виното и любовта в четвъртък. 14 февруари си заслужава да се отбележи подобаващо, в добра компания и с настроение.

 

ОВЕН

Разцвет и възможности

През следващите дни ще бъдете в кондиция. Енергията ви е завидно добра и търсите възможности пред себе си. Ще се натъкнете на интересни предложения от хора, които познавате от дълго време, но в последните месеци бяхте забравили за тяхното съществуване. Опитайте се да изплувате на повърхността, да се покажете и да наложите своето мнение и виждане за някои неща в службата. Това е прекрасен период за духовно и интелектуално усъвършенстване. За научаване на нещо ново и тръгване по нов път. Доходите ви се стабилизират, а в сферата на любовта и любовните отношения сега настъпва възможност за изясняване на някои недоразумения.

 

ТЕЛЕЦ

Професионално предложение

 

През следващите седем дни бъдете внимателни. Чувствате се одухотворени и доста настъпателни в някои отношения. Искате бърза и незабавна промяна в живота си, която няма как да се случи за няколко дни. Обърнете повече внимание на духовното и интелектуалното си развитие. На работното място това е спокойна седмица, но изпълнена с възможности и реални шансове да се реализирате по един нов и по-добър начин. Очаквайте предложение в професионален план, което обаче ще изземе по-голямата част от сегашното ви свободно време. Парите си заслужават, но ще пожертвате част от личното си пространство. Едното е за сметка на другото.

 

БЛИЗНАЦИ

В центъра на събитията

 

За вас следващите дни са доста интересни и изпълнени с вълнуващи преживявания. Оказвате се в центъра на случващите се събития и каквото и да стане, вие все участвате. Ще се учудите колко много приятели и познати всъщност имате към момента, защото повечето от тях ще ви позвънят с молби или предложения. Отсейте това, което не си заслужава. Силата и мъдростта сега са с вас, както и възможността да вземете правилно решение на кого да кажете „да“ и на кого – „не“. Няма да са малцина тези от вас, които по повод празника на влюбените ще резервират своето пътуване с любимия човек в България или в чужбина.

 

РАК

Скрити таланти

 

Предстои ви седмица, в която вие засилвате своите амбиции и желание за успех. Набирате скорост в професионално отношение и сте готови да поемете рискове. Шансовете ви не са никак малко. Обърнете по-голямо внимание на скритите си заложби и таланти. На нещо, което досега не сте показвали наяве. Изненадайте всички около себе си с качество или умение, за което не сте споменавали на никого. Ще бъдете оценени подобаващо. Празникът на любовта за вас е един от семейните празници, които по традиция празнувате с половинката и семейството. И този път ще бъде така. Разбира се – ако сте обвързани. А ако не сте – бързо ще си създадете приятна компания за отбелязването му.

 

ЛЪВ

Всичко се подрежда

За вас предстои делова седмица. Въоръжете се с кураж, търпение и желание да разрешите колкото се може повече въпроси от делови характер. Ще имате завиден успех в сферата на бизнеса и разговорите с партньори. Търсите възможност да хармонизирате връзките си с хора, с които не сте поддържали връзка от дълго време. Разбира се, че целта ви е да са ви полезни, но не им го показвате още в началото. Ще намерите съмишленици за една нова идея, хрумнала ви съвсем наскоро. Работете, правете планове и търсете възможности да ги реализирате чрез хората около себе си. Всичко ще ви се нареди, стига да подходите по правилния начин.

 

ДЕВА

Ново начало

 

Очаква ви доста активна седмица, която ще стартира с ускорено темпо още днес. Бъдете готови да влезете в различни спорове с колеги или близки хора, защитавайки своето лично мнение. Ще го направите по мекия принцип и с достойнство. Активният уикенд ще бъде последван от една доста положителна и успешна нова работна седмица. Не изпускайте възможността да покажете част от своите скрити таланти. Да намерите съмишленици и да се съюзите с тях. Сега имате възможност да направите постъпки за едно ново професионално начало, което ще ви донесе сигурни и по-високи доходи до шест месеца.

 

ВЕЗНИ

Стиснете зъби

 

Следващата седмица за вас предстои да е доста натоварена от професионална гледна точка. Претрупани сте с работа и ангажименти в службата, но това не ви оправдава да лишавате от вниманието си своите близки. Те също искат да им отделяте от своето време, да разговаряте с тях и да вникнете в проблемите им. Няма да ви е никак лесно, защото и вие самите искате да се разтоварите от тегобите си, а всъщност няма на кого да споделите. От вас се очаква да сте силни, издръжливи и със стабилно емоционално състояние. Рухнете ли, неминуемо ще се стигне до множество спорове, кавги и ненужни разправии. Можете да си ги спестите. Стиснете зъби.

 

СКОРПИОН

Семейството ви подкрепя

 

Вие преживявате период на целеустременост. Желаете да израснете, да постигнете нещо повече от това, което сте в момента. Няма да ви е лесно, но не е невъзможно, като се има предвид бъдещето ви през новата година. Седмицата се очертава да бъде доста активна и спорна в сферата на служебните ви ангажименти. С каквото и да се заемете, ще го вършите подобаващо и с добри резултати след себе си. Не забравяйте и семейството, което на този етап е доста важно за вас. Чувствайки подкрепата на близките си, това, че те одобряват вашето мислене, вие сте по-спокойни и смели в постъпките си.

 

СТРЕЛЕЦ

Пътешествие през уикенда

 

За вас следва доста активен социален етап от месец февруари. Ще се стремите да завързвате контакти надлъж и нашир, да се запознавате с нови хора и да търсите възможност чрез тях да постигате набелязаните цели. Движението на Венера в Козирог зарежа хороскопа ви с шансове за финансов успех, каквото и да правите. Работете за пари, не за услуги. Важно е да бъдете добре заплатени, за да сте мотивирани да си вършите работата си още по-добре и по-добре. Не забравяйте личния си живот и своите потребности да пътувате и да се разведрявате. Направете едно кратко пътешествие през уикенда.

 

КОЗИРОГ

Положителна енергия

 

Вие се намирате в период с доста учестени възможности за промени и поемане по нови хоризонти. Използвайте момента до края на месеца, когато Венера се движи през вашия знак и ви облива с положителна енергия. Разкрива шансове и в любовта, и в професията. Любов, пари и стабилни позиции са валидни за следващите седем дни пред вас. Не забравяйте да черпите от опита си в отминалите години. От знанията, които сте натрупали към момента. Сега седнете на спокойствие и нахвърляйте няколко нови идеи, които искате да реализирате през идните седмици.

 

ВОДОЛЕЙ

Въображението ви помага

 

Вие също изживявате един доста щастлив и подемен период. След новолунието, което беше във вашия знак, вече сте наясно с идеите и целите си за новата година. Възможно е да поставите начало на дейност, която обещава да се развие благополучно. Не спирайте да мечтаете и да се надявате. Периодът, който следва, развива въображението ви и вие често ще звучите абстрактно в представите на хората около себе си. Но всъщност тази абстрактност ще спечели доста съмишленици на ваша страна. Огромен успех ще имат творците и хората, занимаващи се с изкуство.

 

РИБИ

Бъдете пестеливи

 

За вас следва спокоен период. Движението на Венера в Козирог активира вашите социални качества и ви помага чрез провеждането на няколко леки разговора да постигнете хармония в живота си. Седмицата ще бъде неособено натоварена в професионален план, но това не ви лишава от възможности да действате и да постигнете успех. Бъдете пестеливи. Не инвестирайте в нещо, което не си заслужава. Избягвайте рисковите начинания и пазете парите си като цяло. Възможно е да купите нещо желано и мечтано, но ако покупката е на твърде висока стойност, в един момент ще се запитате дали си е струвало да правите този разход.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

8 февруари. Носите тежестта на свои стари прегрешения от минали прераждания и задачата ви в този живот е да ги изкупите, като се срещате с някои трудности. Материалните ви стремежи са силно изразени, но пари и богатство ще натрупате едва тогава, когато осъзнаете, че те не трябва да са целта в живота, а средството за по-качествено съществуване. Ще създадете семейство, но в по-късен етап, защото то е на заден план. За него ще помислите едва след като се обезпечите материално. Живейте с половинката си на семейни начела до 30-ата си годишнина, а за сватба мислете след това. В противен случай магията между вас може да се развали безвъзвратно.

Налага се през следващата година да преживеете трудности, които са породени от вашата несериозност и неорганизираност. Навлизате в година на бариери и пречки, година, в която ще се научите сами да се справяте със своите проблеми. Това в никакъв случай не е период, който трябва да ви притеснява, а напротив – да ви мотивира и вдъхновява.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

9 февруари. Доста ученолюбиви и интелигентни хора сте вие, родените на 9 февруари. Понякога обаче избухвате, без да има защо. Обичате да сте информирани и за най-малката дреболия. Да сте в течение на ставащото – четете новини, гледате телевизия, ровите се из интернет. Целенасочени сте, но често се забутвате в търсене на детайли и това ви бави.

Навлизате в прекрасна година на промени и новости. Предстои ви най-активната година, сравнена с изминалите девет. Ще ви се случат доста неща, за които не сте предполагали. Помогнете с действията си на съдбата да се подреди така, както вие си я представяте. Внимавайте – грешките, които правите през тази година, ще изкупувате през следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

10 февруари. Вие сте енергични и все за някъде бързащи хора. Вашите импулсивност и темперамент не ви позволяват да се задържате дълго време на едно място. Гоните високите постове, защото те блазнят най-много и егото, и окото ви. За съжаление, трудно ще ги достигнете без постоянство и плавност в действията си. Тази разпиляност, която пронизва и погубва вашия живот, е основната причина за неуспехите ви. С близките си сте прекалено избухливи и безкомпромисни. Навлизате в година на ново и успешно начало, което можете да положите само след като сте сигурни и сте си направили предварителни планове. С каквото се захванете тази година, ще го вършите през идните девет.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, пътувания и великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие. За някои тази година ще донесе любов и брак. Стабилизирайте взаимоотношенията си.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката и щитовидната жлеза.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!