45 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 11 февруари, понеделник

Луната е в Телец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 10-и. Управител на деня е Луната.
Здраве: Съществува опасност от настиване. Обличайте се добре през целия ден. Нежелани са операциите в областта на горните дихателни пътища, носоглътката, носа, сливиците и щитовидната жлеза. Добре ще протекат профилактиката и изследването на хормоните на щитовидната жлеза, на сърдечносъдовата система.
Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Растежът се ускорява заради фазата на Луната. Можете да направите лечебен масаж след парна баня на стави и връзки в тялото, които ви болят. Денят е благоприятен и за пилинг на кожата.
Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Фазата на Луната е нарастваща и трудно се свалят килограми, дори и да спазвате диета. Ако не прекалявате с грамажа на порциите, можете да задържите досегашните си килограми. Въпреки това Луната в Телец предполага силен апетит и желание да си угодим с хапването. Можете да направите лунна диета от днес в 6.48 часа сутринта до утре в същия час.
Цветове, носещи късмет: Зелено.
Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 10.48 часа.
Звездни аспекти за деня: Все още се ползваме от благоприятните вибрации на секстила между Меркурий и Уран, който беше вчера. Вдъхновяваме се от всички нови идеи и сме заредени с позитивизъм като за начало на работната седмица. Днес Луната гостува в Телец и вечерта сключва тригон с Венера. Денят носи хармония, възможности за делови успехи, мир и любов.
ОВЕН
Мотивация и действие

Чувствате се силни и мотивирани. В състояние сте да свършите много работа, стига да се организирате правилно още от сутринта. Планирайте понеделника си, но разпределете задачите така, че да имате и за останалите дни от седмицата. Претоварването днес може да ви донесе много умора до петък.

ТЕЛЕЦ
Запазете сили

Днес се чувствате прекрасно. Будите се с идеята да свършите много работа, около която организирате и цялото си ежедневие. Внимавайте, защото рязката промяна във времето генерира физическа умора, която вече сте акумулирали. Запазете си сили и за следващите дни от тази седмица.

БЛИЗНАЦИ
Очарователни сте

Късметът ви днес е подчертан. Радвате се на популярност, търсени сте и често попадате в компанията на правилни хора, които могат да ви дарят с подкрепата си. Няма нищо лошо да си служите с очарованието, което ви е заложено по рождение. Този ден ще ви подскаже за промени, които ви предстоят скоро.

РАК
Приходи и пари
Предстои ви ден, изпълнен с работа и задачи. Дори това да звучи скучно и сиво, едва ли ще останете разочаровани. Истината е, че с каквото и да се захванете днес, вършите го с лекота. Използвайте силата на понеделника, защото е един от малкото дни, когато ви спори. Свършете важните си задачи. Чакат ви приходи.

ЛЪВ
Страх от промени

В прекрасно настроение сте, но чувствате страх да направите онези промени, които си мислите, че ще ви осигурят по-добър живот. Точно това често ще е причината за вътрешното ви недоволство. Имате късмет и можете да го използвате. В службата бъдете стриктни. Започнете ли нещо, довършете го.

ДЕВА
Уединение

Понеделник за вас е творчески ден. По-скоро затворени в себе си и търсещи поредния си талант, вие избягвате да общувате с другите около вас. Поведението ви е съвсем нормално. Търсейки поле за поредната нова изява, вие набирате скорост. Не сте активни, но в мислите ви се заражда нещо хубаво.

ВЕЗНИ
Мотивирани сте

В сутрешните часове чувствате сила и мотивация. На мнение сте, че можете да се справите с всяко затруднение и в личен аспект, и в работата си. Насочете своята енергия към идеите, които в момента ви идват наум. Чувствате вдъхновение, настроени сте творчески и си поставяте цели, които да гоните.

СКОРПИОН
Предложение за работа

Тази седмица е доста благоприятна за вас. Помага ви да изявите свои скрити таланти и да се реализирате пълноценно. В понеделник сте особено внимателни за финансите си, като правите сметка на своите пари във всяко отношение. Можете да очаквате предложение за нова работа или бизнес.

СТРЕЛЕЦ
Кариерно развитие

Прекрасните възможности, които ви дарява днешният ден, можете да използвате пълноценно и рационално. Намирате се в активен период от февруари, който изисква от вас да положите повече усилия и да се развиете в кариерата. Днес можете да осъществите важни разговори, свързани с бизнес.

КОЗИРОГ
Разтоварвате психиката си

Чувствате се несигурни и често правите грешката да прикривате тази своя неувереност чрез блага усмивка и добронамереност. Днес открийте начин да бъдете откровени с другите около себе си. Не се преструвайте, а им разкажете за своите мисли, чувства и преживявания. Споделете страховете си. Това е един разтоварващ психиката ви ден.

ВОДОЛЕЙ
Положителна енергия

Очаква ви благоприятен ден. Намирате се пред една силна откъм служебни ангажименти и реализация седмица. Опитайте се да свършите по-голямата част от набелязаните задачи днес и утре – дни, заредени с положителна енергия. В понеделник късмет имате в сферата на общуването.

РИБИ
Извънредни ситуации

Изживявате период на забързано темпо. Налага се в понеделник да свършите повече работа, отколкото сте замислили предварително. Предварителните ви планове са ви нужни, но трябва да знаете, че редом с тях денят е препълнен с извънредни ситуации, които изискват вашите адекватни действия.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Вътрешно неравновесие е основната характеристика за всички, родени на 11 февруари. Причината е в рождената им дата, комбинирана с белезите на Водолей. Докато зодията им иска те да са напористи и пробивни, то числото 11 забавя тези стремежи, мъти водата и не им позволява да бъдат толкова решителни. Дори на моменти са прекалено плахи и често не вярват в своите способности. Тук се крие и мисията им в този живот – да повярват в себе си, да се възприемат като част от обществото и да бъдат малко по-напористи, когато трябва. След 25-ата си годишнина достигат до тези прозрения и това е повратната им възраст. Настъпи ли тя, стават истински представители на своя знак, гмуркат се в живота и се реализират успешно. Притежават много скрити заложби и таланти, които ще отключат в момента, в който повярват в себе си.
Навлизате в година на анализ и поглед назад в изминалите години. Потърсете прошка за грешките, които сте допуснали пред любимите хора. Простете и на онези, наранили ви през времето. Това е идеална година за преквалификация или обучение.
Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.
Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!