Краси Балъков: "По-спокойно стоя на пейката в сравнение с миналата година" | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Краси Балъков: „По-спокойно стоя на пейката в сравнение с миналата година“

Публикувана на: 11.02.2019г. 55 прегледа

„След основата, която направихме в Анталия, за мен бе интересно да видя в този мач дали срещу един от водещите отбори ще можем да повторим представянето в Турция. Доволен съм, че успяхме, резултатът не е от голямо значение. Първенството тепърва започва. Нека влезем в тази английска седмица, която ни направиха от самото начало, да видим дали сме подготвени всички отбори. Ако мине добре, значи сме си свършили добре работата.

По-спокойно стоя на пейката в сравнение с миналата година. Това е по простата причина, че моите футболисти знаят какво да правят на терена. Ако излезе класен тим, какъвто е ЦСКА, и в добро състояние ще ни бъде тежко. Но в края на краищата ние сме „Етър Велико Търново”. Хубаво е, че откакто започнахме да възраждаме великотърновския футбол, нещата се случват добре и аз съм доволен.

Ние с Любо сме били съотборници. Уважаваме се всички, с които сме играли заедно. На Любо желая много, много успехи и съм убеден и сигурен, че знае какво да направи. Сигурно има неща за коригиране, всеки треньор си има изисквания. Тази смяна може би дойде по-рано, ако бе след мача с „Етър”, щеше да е по-добре за Любо… Нека Любо да е себе си, да отстоява каквото иска. Аз така правя в „Етър” и има резултат. Първото ми идване бе в „Черноморец”, тогава пак аз правех нещата с моите виждания и идеи. Давам му съвет да бъде повече себе си и да прави по-малко компромиси.

Феновете ме питаха също ние ли сме много силен отбор, или ЦСКА е слаб. Не трябва да омаловажаваме начина, по който играхме, ние изиграхме много здрави мачове в Турция със силни отбори и над нивото на ЦСКА и успяхме даже да победим. Така че мисля – и двете”, коментира Краси Балъков, който на „Българска армия“ даде шанс на всички 20 футболисти от групата, в която не бяха Цанков, Пехливанов, болният Скерлев и контузеният Почански.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!