Мадлен Алгафари представи във Велико Търново новата си книга „Поправителен за родители“

НОВАТА СИ КНИГА „ПОПРАВИТЕЛЕН ЗА РОДИТЕЛИ“ ПРЕДСТАВИ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО МАДЛЕН АЛГАФАРИ. Тя гостува в популярния клуб „Седем“, където в продължение на два часа отговаря на въпроси на родители.

За грешките и възможните начини те да бъдат поправени, за неверните вярвания във възпитанието, за разликата между любов и уважение и любов и одобрение, за прошката, за умението да казваме „не“ и да отстояваме личните си граници, за умението да си доставяме радост, за физическото насилие, за агресията, говориха Мадлен Алгафари и търновци, които препълниха клуба.

„Тази книга е за профилактика, но и е пълна със съвети към настоящи родители и към деца, защото всички сме и деца, и родители. Събрала съм отговори на писма, които съм получавала с различни въпроси и проблеми. Всеки случай е напълно индивидуален, но истината е, че на най-често задавания ми въпрос – можем ли да поправим грешките на родителите си, отговорът е „Да, като им простим”. Не можем да ги променим по друг начин. Можем само, когато започнем да променяме себе си, защото това е напълно осъзнато решение. Няма как да променим човек, който не е приел, че има нужда от това“, каза Мадлен Алгафари.

Тя представи пред своите приятели и почитатели и всичките си останали 10 книги и след това дълго раздава автографи.

Сн. Сашка АЛЕКСАНДРОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *