Милена Петрова стана Miss Beauty във Велико Търново | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Милена Петрова стана Miss Beauty във Велико Търново

Публикувана на: 11.02.2019г. 472 прегледа

Чаровната брюнетка Милена Петрова се окичи с короната на конкурса за красота във Велико Търново Miss Beauty. Надпреварата се проведе в събота в дискотека „Органза“. Победителката бе наградена лично от носителката на титлата „Мисис България” Венета Славова. Подгласничка на Милена Петрова стана Емилия Иванова, а третото място бе присъдено на Вероника Йорданова.

Момичетата, които се съревноваваха за спечелването на конкурса, демонстрираха изящество, красива походка и изваяни тела, облечени първо в бански костюми, а след това и във вечерни тоалети. Участничките показаха също интелект и артистични умения.

Водещи на събитието бяха Мис Плеймейт Джулиана Гани и артистът и радиоводещ Илия Георгиев, по-известен като гласът на Big Brother. Жури на оспорваната надпревара бяха Венета Славова, журналистът Антон Стефанов, познат като опитен коментатор от националния ефир, Илиян Найденов – представител на Naydenov Gym, Мирослав Дечев – журналист от Велико Търново.

Право на оценка имаше и Сергей Николов, познат на публиката като българският Michael Jackson, който в паузите между туровете забавлява гостите на заведението със своите превъплъщения като краля по попа.

Събитието бе съпътствано и от конкурс за най-добре танцуваща двойка.

Галина ГЕОРГИЕВА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!