Глутница кучета изпохапаха детето ми, година никой не чу сигналите за безстопанствените псета

На 7.02 около 13:00 часа синът ми – на 9 години, излиза, за да отиде на училище. На метри от дома ни срещу входа на църквата „Св. Димитър” е нападнат от глутница над десет кучета. Детето ми е съборено, влачено и нахапано по целите крака. Нагоре е предпазено от шубата си, която е съдрана. Спасено е от жена, за която предполагам, че се грижи за кучетата. Подадох сигнал на номер 112 и до десет минути се прибрах от работа. Детето ми трепереше и пищеше от болка и страх. Отзоваха се от „Бърза помощ” и от полицията. След обяд ми се обадиха от фирма „Пролет”, за да отидем синът ми да „разпознае”кучетата, които са го хапали…това не знам как да го коментирам. До момента са прибрали седем кучета.

От години са подавани сигнали относно въпросната глутница, която явно е добре позната на фирмата, но защо все още са на свобода, нямам отговор.

Пиша ви с молба да се даде гласност по случая и ще настоявам отговорните институции да понесат отговорност. Извадила съм медицинско свидетелство

от съдебен лекар и след като се възстанови детето ми, ще реша какви действия да предприема.

Десислава Гетова

Велико Търново

2 thoughts on “Глутница кучета изпохапаха детето ми, година никой не чу сигналите за безстопанствените псета

 • 13.02.2019 в 11:03
  Permalink

  Отървете се сами от глутницата. Тая фирма нищо няма да направи. Съдете общината.

  Отговор
 • 13.02.2019 в 12:12
  Permalink

  Поредната извратена брънка от българската действителност – от парите на данъкоплатците се поддържа общински приют за бездомни песове
  ( за бездомни хора няма!!!?!)
  Прибират се… и обезпаразитени се връщат на улицата да нападат децата на същите тези данъкоплатци…А разпознаването на виновните кучета от стресирано и в шок дете просто не желая да го коментирам….

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *