17 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 12 февруари, вторник

Луната е в Телец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 11-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Обличайте се според времето, защото и днес съществуват опасности от настинки. Остават нежелани операциите в областта на горните дихателни пътища, носоглътката, носа, сливиците и щитовидната жлеза. Денят е добър за профилактика и лечение на проблеми с горните дихателни пътища, гърлото, гласните връзки, ларинкса, изследването на хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: И днес можете да направите лечебен масаж след парна баня на стави и връзки в тялото, които ви болят. Денят е подходящ за подстригване на косите. Растежът се ускорява заради фазата на Луната.

Хранене и диета: Хапвайте умерено. Приготвяйте храна, която възбужда сетивата. Поднесете я естетически в чиниите. Нахранете се с очите. Не прекалявайте с количеството на порциите.

Цветове, носещи късмет: Червено и зелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 11.18 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Телец и е в хармоничен аспект със Сатурн. Очаквайте да свършите доста работа, която не успяхте да отметнете вчера или през отминалата седмица. Имате сили за справяне с ангажиментите. Ще бъдете доволни от резултатите, а и някои ще могат да повишат доходите си чрез своя труд.

ОВЕН

Повишение на доходите

Условията ви за реализация днес са отлични. В състояние сте да свършите доста работа, но и да си поискате достатъчно добро възнаграждение за нея. Доходите ви се увеличават, като най-добре ще бъде да ги превърнете в спестявания, а не да ги инвестирате в нещо, което не си заслужава, и да загубите.

ТЕЛЕЦ

Допълнителна работа

Очаква ви доста ведър и благоприятен ден. В добро настроение сте. Днес сте сигурни в себе си и в своя успех. Можете да направите постъпки за промяна в работните си планове за първото полугодие от годината. Можете да се заемете с допълнителна работа, която да ви носи и допълнителни приходи.

БЛИЗНАЦИ

Оплитате конците

Не бъдете прекалено самоуверени и самонадеяни. Не е изключено да свършите нещо, което не е във вашите компетенции само защото сте се нагърбили с него. Недоволството на колегите и възложителите ще е голямо и основателно. Всъщност вие обърквате нещо, за което не сте наясно как се върши.

РАК

Заслужава си

Ще стартирате нещо начисто, без да се притеснявате от поставянето на това ново начало. В момента вие сте доста уверени и решени да се заемете с дела, които са над основните ви по трудов договор. Заслужава си, защото ще получите и допълнително заплащане за тях. Струва си да вложите творческа енергия.

ЛЪВ

Стари проблеми

Не започвайте нищо ново, а погледнете назад в служебните си ангажименти и се опитайте да поправите стари грешки. Денят не е сред най-успешните за седмицата, защото вие самите не сте обърнали внимание на някои нередности в службата. Точно сега обаче те ще ви създават проблеми.

ДЕВА

Вие също грешите

Очаква ви труден и натоварен ден, защото не успявате да укротите нервите, а и все търсите причина за проблемите си не в собствените си грешки, а в грешките на другите хора. Днес се отпуснете и осъзнайте, че понякога и вие допускате да сгрешите някъде. Оставете се на течението. За ваше добро е.

ВЕЗНИ

Важна работа

Днес можете да се възползвате от натрупания личен опит, както и от опита на вашите колеги на работното място. Очаква ви ползотворен ден, в който вие няма да блеснете изцяло, а ще бъдете във второстепенна, но важна по рода си позиция. Не се сърдете, че днес не сте лидери. Вършите важна и отговорна работа.

СКОРПИОН

Бъдете с близките

Говорите повече отколкото е нужно и е твърде възможно да направите обещания в свой ущърб. Обърнете повече внимание на семейството, семейния бюджет и желанията на своите близки. Днес избягвайте да се товарите с работа, изискваща спазване на бързи срокове. Ще ви изнерви и изтощи до краен предел.

СТРЕЛЕЦ

Много работа

Очаква ви пренатоварен ден с много и разнообразни ангажименти, с които ще бъде запълнено цялото ви работно време. Почти не ви остава възможност да мислите за друго освен за работата си. Но това е прекрасно за вас, защото ще бъдете доволни в момента, в който отметнете всяка една задача.

КОЗИРОГ

Не се страхувайте

Във вторник имате възможност да се изявите като мислещи хора, които прокарват пътя към новото в средата, в която живеете. Не се притеснявайте да заявите своите желания. Нямайте опасения от провал, ако направите рязък завой и се захванете с нещо ново. Сега е моментът за промяна.

ВОДОЛЕЙ

Денят е активен

Въпреки че в сутрешните часове не ви се става от леглото и ви се иска да си останете вкъщи, денят не е подходящ за мързелуване. Веднага след изпиване на сутрешното кафе ще осъзнаете колко активен всъщност е той. Очаквайте интересно предложение, което е обвързано и с финансови приходи. Раздвижете се.

РИБИ

Повече смелост

Днес сте контактни, отворени и настроени позитивно към всяка новина, която достига до вас. Имате нужда обаче и от доза смелост, за да превърнете идеите си в реалност. Вторник е активен и ви позволява да направите промени. А и зад гърба ви ще застанат правилните хора, на които можете да се доверите.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Въпреки че сте отворени към света, с чисти души и помисли, вие сте Водолеи, които искат да разберат всичко за другите, но не споделят нищо за себе си. Обичате да разговаряте, но винаги с една нотка резервираност. Такива сте си вие и вашите близки са ви възприели така. Иначе сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Все вършите цялата работа, а лаврите обира някой друг. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

От днес до рождения си ден догодина навлизате в прекрасно време на финансова стабилност и гарантиран материален просперитет. Повишение на заплатата е трудно за очакване заради икономическата обстановка в страната, но поне няма да загубите работата си или ако бъдете съкратени, то веднага ще си намерите ново поприще, от което ще сте доволни в следващите години.

Здраве: Работете активно, но и си давайте почивка, за да не активирате хронични здравословни проблеми. Обривите по кожата тази година ви подсказват, че не вървите в правилната посока. Обърнете внимание, ако имате такъв съдбовен знак.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *