40 четения

ПРОГРАМА Трета Лига – Северозападна 2018/2019

Кръг 16 – 24-02-2019 14:30
ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен
ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
Кръг 17 – 03-03-2019 14:30
ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ
ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
Кръг 18 – 10-03-2019 14:30
ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
Кръг 19 – 17-03-2019 14:30
ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ
ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
Кръг 20 – 24-03-2019 14:30
ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
Кръг 21 – 31-03-2019 16:00
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА
ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
Кръг 22 – 07-04-2019 17:00
ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ
ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
Кръг 23 – 14-04-2019 17:00
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА
Кръг 24 – 21-04-2019 17:00
ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО
ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
Кръг 25 – 26-04-2019 17:00
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА
ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
Кръг 26 – 05-05-2019 18:00
ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
Кръг 27 – 12-05-2019 18:00
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
Кръг 28 – 19-05-2019 18:00
ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
Кръг 29 – 25-05-2019 18:00
ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ
ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ
ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН
ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен
ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО
ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО
ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА
ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ
Кръг 30 – 02-06-2019 18:00
ФК“ПЪРВА АТОМНА“ гр. КОЗЛОДУЙ ФК“БОТЕВ“ гр.ЛУКОВИТ
ФК“ЯНТРА“ ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ОФК“ТРЯВНА“ гр.ТРЯВНА
ФК“ПАРТИЗАН“ гр.ЧЕРВЕН БРЯГ ОФК“ПАВЛИКЕНИ“ гр.ПАВЛИКЕНИ
ОФК“КОМ“ ГР. БЕРКОВИЦА ОФК“АКАДЕМИК“ гр.СВИЩОВ
ФК“ЛОКОМОТИВ 1927″ ГР. ДРЯНОВО ФК“СЕВЛИЕВО“ гр.СЕВЛИЕВО
ФК“ВИХЪР“ гр.СЛАВЯНОВО ФК“ЯНТРА“ гр.ГАБРОВО
ОФК“Спартак Плевен“ гр.Плевен ОФК“ЛЕВСКИ 2007″ гр. ЛЕВСКИ
ОФК“БДИН 1923″ гр.ВИДИН ОФК“ЛОКОМОТИВ“ ГР. МЕЗДРА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!