Честита нова 2019 година!

Уважаеми съграждани,

Скъпи жители и гости на община Горна Оряховица,

Щастлив съм да отправя към Вас своите най-сърдечни поздрави и благопожелания!

Благодаря на всички, които с труда си допринесоха за просперитета на община Горна Оряховица.

В очакване сме на едно ново начало, на едно по-добро бъдеще, свързано с надежда за по-добър живот на всеки, за повече успех и радост във всяко семейство, за благоденствие във всеки дом.

Нека си дадем сметка какво направихме през изминалата година и какво можем да направим през идващите дни. Каква следа ще оставим след себе си. Ще бъдем ли с действията си полезни? Защото най-хубавото чувство не е високата оценка на някоя институция, а усещането за собствена удовлетвореност от постигнатото, което прави живота на околните по-добър.

Вярвам, че успехите винаги ще ни съпътстват, ако и занапред имаме амбицията, волята и смелостта да следваме мечтите си.

Ако вложим усърдие във всичко, което правим, несъмнено ще постигнем успехи. Защото само чрез съзидание можем да променим живота си към по-добро.

Скъпи съграждани,

Ние, българите, сме народ с хилядолетна и славна история. Също като дедите си посрещаме и битките, и празниците заедно. Дълбоко вярвам, че най-голямото богатство на един град, на една община са хората. Затова желая здраве, щастие и благодат на Вас и Вашите семейства.

Отправям благослов с надежда и вяра, че всеки един от Вас е прекрачил в новата 2019 година със стремеж за повече човечност, доброта и разбирателство.

Нека започнем 2019 година с усмивка и топлина в сърцата, с надежда и вяра в просперитета на България и на община Горна Оряховица.

Нека новата година донесе на всички българи по света здраве, мир, надежда и благоденствие.

Желая Ви новата 2019 година да бъде благословена със здраве, изпълнена с добри начинания и разбирателство!

Честита нова 2019 година!

Инж. Добромир Добрев

Кмет на община Горна Оряховица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.