Певецът Ар Кели отново е обвинен в педофилия | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Певецът Ар Кели отново е обвинен в педофилия

Публикувана на: 15.02.2019г. 690 прегледа

Известен адвокат заяви, че притежава видео, което показва как ар енд би певецът Ар Кели, който вече бе обвинен в педофилия, прави секс с малолетна, предаде Франс прес.
На страницата си в Туитър адвокатът Майкъл Авенати, който защитава интересите на порноактрисата Сторми Даниълс в съдебния й спор с президента Доналд Тръмп, поясни, че представил това ново доказателство за вината на певеца пред прокурорката на окръг Кук в Илинойс, където живее Ар Кели.
Певецът отхвърли обвиненията чрез адовката си, който увери, че клиентът му не е имал каквото и да било незаконно поведение.
Ар Кели е обвиняван в педофилия и сексуално насилие от десетилетия. През 2002 г. срещу него бяха повдигнати обвинения, защото заснел сексуалния си контакт с 14-годишно момиче. Впоследствие певецът бе оправдан.
Според Майкъл Авенати, на новото 45-минутно видео, което досега не е било показвано публично, се вижда сексуален контакт между Ар Кели, чието истинско име е Робърт Кели, и малолетно момиче. Авенати отбеляза, че иска да предаде на съдебните органи този „сексуален хищник“.
От офиса на прокурорката отказаха да потвърдят или да опровергаят, че е започнало разследване, но според сп. „Ню Йоркър“ Ар Кели може да бъде обвинен и задържан.

ИЗТОЧНИК: БТА

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!