13 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 18 февруари, понеделник

Луната е в Лъв. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 16-и в 17-и в 16.38 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечносъдовата система. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Можете да посетите маникюриста си. Разнообразете своя гардероб. Ако желаете да експериментирате с нова дреха, днес е денят. Сауната е забранена, защото ще предизвика смущения в сърдечната дейност.

Хранене и диета: Хранете се диетично. Днес избягвайте въглехидратите. Белтъчините са препоръчителни. Хапвайте леки меса, млечни продукти, яйца и риба с много пресни или задушени на пара зеленчуци. Плодовете също са добра храна за днес. Подгответе се за лунна диета, която стартира утре в 17.53 часа.

Цветове, носещи късмет: Зелено, жълто, оранжево, огнено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 16.38 часа.

Звездни аспекти за деня: Седмицата стартира с доста благоприятен и позитивен ден. Луната гостува в Лъв и повдига жизнерадостните ни чувства, а съвпадът на Венера със Сатурн е причина да се разбираме прекрасно с всички около себе си. Да се стремим към хармония и в личните, и в професионалните отношения. От друга страна, Слънцето и Уран са в хармоничен аспект, даряващ вдъхновения и изненади. Не пропускайте налудничавите идеи, които минават през главите ви. Те могат да са особено полезни за бъдещето ви.


ОВЕН

Довършете започнатото

Стартирате седмицата с доста благоприятен ден, през който повечето от идеите ви могат да ви донесат развитие. Въпреки всичко не започвайте нищо ново, без да сте докарали до край стари дела, започнати в някоя от предишните седмици. Можете да стартирате начисто само ако нямате нещо за довършване.


ТЕЛЕЦ

Бъдете себе си

Не оставайте с грешно впечатление, че днес ви е позволено всичко и можете да вършите дела, които въздигат вас за сметка на някой друг. Заложете на коректността. Опитайте да спечелите симпатиите на своите колеги, без да се налага да се представлявате в светлина, която не е вашата.


БЛИЗНАЦИ

Рушите хармонията

В понеделник търсите възможност да влезете в конфликт с колега или приятел, който е невинен и няма нищо общо с вас и личните ви проблеми. Ще скъсате с хармонията във взаимоотношенията на работното място, ако тенденциозно се ровите и намирате причини за конфликти. Не го правете.


РАК

Признайте грешките

Поработете повече върху хармонията във взаимоотношенията от всякакъв тип днес. Опитайте се да преодолеете вътрешното си его и признайте пред другите грешките си. Признайте кога се чувствате слаби и кога имате нужда от подкрепа и обич. Днес е един от дните, в които може да го направите.


ЛЪВ

Приятни промени

Стартирате една важна и благоприятна работна седмица. Още днес ще имате възможност да направите малки промени в служебния си живот, които ще ви помогнат да се чувствате по-комфортно и уютно от сега нататък. Заложете на деловия тон и не наставлявайте хората около себе си. Бъдете техни партньори.


ДЕВА

Хубав ден

Днес показвате своята добра и щедра страна от характера си. Искате да помогнете безвъзмездно там, където можете. Правете го, но само ако ви помолят за това. На работното място имате възможност да попиете от свежите идеи на колегите си. Не гледайте назад, във ваш интерес е да се стремите само напред.


ВЕЗНИ

Всявате хармония

Днес сте отворени, контактни, готови за експерименти. Търсите алтернативи в сферата на общуването – нови запознанства, партньорства. Общуването днес е на дневен ред, всявате хармония между всички около себе си. Не е изключено да получите повишение на доходите и да направите ремонт вкъщи.


СКОРПИОН

По-висок пост

В понеделник наблегнете сериозно на професионалните си качества и това как можете да ги извадите на преден план, за да бъдат забелязани и оценени. Ще се учудите колко лесно и естествено ще ви се получи. А ръководството ще ви засипе с похвали и с едно ново предложение за по-висок пост.


СТРЕЛЕЦ

Удар в гърба

Днес бъдете предпазливи. Понеже сте прекалено директни, приемате че и хората срещу вас са такива. Днес ще се опарите от хорската лукавост. От човешката немарливост в сферата на личните взаимоотношения. Не си го слагайте на сърцето. Хубавото е, че няма да получите удара от близки хора.


КОЗИРОГ

Работа, но и доходи

Настройте се за активна работа и натоварване с повече ангажименти, отколкото сте замислили предварително в графика си. Сутринта ще разберете за допълнителна работа, която ще трябва да свършите предсрочно. Не се притеснявайте, трудът си струва и всичко извънредно ще ви бъде щедро заплатено.


ВОДОЛЕЙ

Извинете се

В понеделник късметът е с вас, въпреки че сте претрупани с работа, а и емоциите ви никак не са малко. Сутрешните часове са твърде нервни и е възможно точно тогава да си изкарате яда върху невинни хора, с което да ги нараните, а после да съжалявате. Не се притеснявайте да им се извините и продължете напред.


РИБИ

Благоприятен ден

В понеделник сте позитивни, упорити и решени да организирате всички около себе си около една своя цел. Няма да ви се получи и свикнете с идеята, че не трябва да налагате мнението си. Оставете останалите да развиват своето мислене, без да им влияете по някакъв начин. Денят за вас е благоприятен.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Тежък кармичен урок трябва да научите вие, които сте родени на тази дата. Егоизмът и себичността са водещи през целия ви живот. Дори когато давате, скритата ви цел е по някакъв начин да си гарантирате изгодата, като направите отсрещната страна да ви е длъжна. Мисленето ви се изкривява до максимата, че светът е създаден, за да ви обслужва. Сблъсъкът на това ваше мислене с мисленето на другите хора в настоящия материален свят ще доведе до най-големите ви разочарования. Егоистичното ви отношение ще ви накара навсякъде да срещате егоизъм. Използваческият ви маниер ще ви обрече и от вас вечно да се търси ползата. В един момент ще ви липсват чувствата, сантименталностите и емоционалността, която ви е така нужна, за да съществувате. Ето това ще бъде най-тежкото наказание за вас, ако не се промените и ако не преиначите схващането си за социални отношения.

Навлизате в дългоочаквана година на промени, раздвижвания и чудесни възможности, които ще се разкрият пред вас. Ще ви се отвори път към чужбина и това ще ви донесе доста добри шансове за развитие. Бъдете активни и променете живота си в по-добра посока. Дори и да останете в България, включете силите си на максимум, опънете платната и осъществете дългоочаквани промени. Ще постигнете много, стига да се активизирате напълно.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове. Ако сте пушачи, лесно можете да преборите порока през тази година.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *