Дневен хороскоп. Прогноза за 19 февруари, вторник

Луната преминава от Лъв в Дева в 16.46 часа. Фаза – пълнолуние, което настъпва в 17.53 часа. Лунният ден преминава от 17-и в 18-и в 17.55 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: До прехода на Луната в Дева остават нежелани операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечносъдовата система. След това – на червата, жлъчката, жлъчния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. След 18.21 часа можете да боядисате косите си. Разнообразете своя гардероб, като вечерта го подредите и изхвърлите на боклука ненужните дрехи. Сауната е забранена.

Цветове, носещи късмет: Червено, жълто, охра.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 17.55 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Слънцето навлиза в Риби и настъпва пълнолуние в Дева. Опитайте се да приемете хората около себе си с техните плюсове и минуси, без да се ядосвате излишно. Опитайте да приемете и противоречията в живота, който живеете, без драми. Денят носи уроци и послания за психиката и духа. Научете се да се владеете.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОВЕН

Освобождаване

 

Навлизането на Слънцето в Риби предшества период на сериозни психически и емоционални трансформации, през които ще минете в следващия месец. Промените, които желаете да предприемете сега, са продиктувани от стремежа ви към освобождаване от зависимости и тревожни състояния.


ТЕЛЕЦ

Изгответе план

 

Във вторник се заемете с дела, доставящи ви удоволствие и удовлетворение. Не работете само защото трябва да свършите нещо. Изгответе план за действие, за да програмирате какво точно трябва да направите днес. Движението на Слънцето в Риби ви прави общителни, контактни и обаятелни.


БЛИЗНАЦИ

Наясно със себе си

 

Идеите ви не са никак малко. Успявате да обуздаете емоцията и по този начин да концентрирате усилията си във вярната посока. Очаква ви благоприятен професионален ден. Движението на Слънцето в Риби ще ви помогне да изясните някои неясноти около професионалния си живот.


РАК

Не копирайте

 

Привлечени сте от нови идеи, но не ваши, а чужди. Това е причината да направите сериозни грешки. Действате, копирайки нечие поведение, и не изпъквате с вашата лична индивидуалност. Ще се разочаровате, ако бъдете нечие отражение. Движението на Слънцето в Риби изисква да покажете оригиналност.


ЛЪВ

Бъдете пестеливи

 

И днес сте в добро настроение, забързани и замечтани да постигнете големи успехи. Бъдете особено внимателни при работа със служебни пари. Не инвестирайте чужди средства и не давайте съвети за капиталовложения на трети лица. Фирмените пари също е добре да пазите. Сега не е време да купувате нищо.


ДЕВА

Сдържайте емоциите

 

Във вторник бързате да направите нещо, за което обаче не е дошло все още време. Говорите с емоция, не изслушвате другите около вас. Сякаш сте в постоянна надпревара. Ще направите големи грешки, ако обидите хората около себе си, без те да са го заслужили. Премълчавайте си и сдържайте емоциите.


ВЕЗНИ

Запазете хармонията

 

Очаква ви доста натоварен ден във време, в което вие не сте никак настроени за работа или действия. Всичко вършите с нежелание и не усещате удовлетворение, ако го завършите. Полагайте старание в действията си, за да не допускате излишни грешки. Бъдете толерантни към другите и запазете хармонията.


СКОРПИОН

Нови хоризонти

 

Не обръщайте внимание на малките трудности и нередности, които ви дразнят сутринта. Те са преодолими. Съсредоточете усилията си в следобедните часове, когато късметът е на ваша страна. Отварят се много врати с навлизането на Слънцето в Риби – период, богат на промени и нови хоризонти.


СТРЕЛЕЦ

Работете сами

 

Подгответе се за натоварен вторник. Още в сутрешните часове около вас се навъртат неприятни за вас хора, които се налага да търпите. В часовете след обедната почивка сте озарени от нови идеи. Организирате се добре, стига да работите самостоятелно. Ако сте зависими от някого, ще се ядосвате много, но напразно.


КОЗИРОГ

Вярна интуиция

 

Не превръщайте новите си идеи и желанието да ги реализирате в причина да оставяте недовършени задачи, висящи във времето. Първо свършете старата си работа и едва след това се заемайате с големите си нови планове. Днес интуицията ви е силна. Доверете й се, когато се налага да вземете важно решение.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирате доходите

Идеите ви не са никак малко днес. През този ден успявате да овладеете емоцията и по този начин да концентрирате усилията си в посока напред. Очаква ви благоприятен професионален ден. Навлизането на Слънцето в Риби ще ви помогне през следващия един месец постепенно да стабилизирате доходите си.


РИБИ

Сили и енергия

 

Някой нарушава личната ви хармония, разтревожен е вътрешният ви мир и това довежда до чувство за дискомфорт и безнадеждност. Денят не е лош, но изисква да се отърсите от страховете си и да не премълчавате. Слънцето навлиза във вашия знак и ви зарежда със сили и енергия за цял месец напред.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие винаги си избирате непостижими цели. Сами си създавате всяко едно главоболие, като слушате всичко, каквото ви се говори, колкото и противоречиво да е то. Но това е вашият начин на живот и така се чувствате щастливи. Много думи, много и разнородни действия, но малко постижения. Рядко стигате до края на целите си, защото по пътя към тяхното осъществяване винаги се отклонявате и поемате в друга посока. Ако съумеете да концентрирате усилията си в една цел, ще бъдете непоклатими.

Навлизате в година на стабилизация и любов. Това няма да е най-активната година от живота ви, но тя ще ви донесе много дивиденти, ако действате последователно, ритмично и ако си поставите реални за изпълнение цели в следващите години. Предстои ви любов и идеален момент за сключване на брак.

Здраве: Възможни са проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката, сливиците и гърлото. Предпазвайте се от грипни състояния.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *