9 четения

20 договора сключи „Царевград Търнов“ на националната туристическа борса

МНОГО ПОЛЗОТВОРНА СЕ ОКАЗА ПЪРВАТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА, В КОЯТО СЕ ВКЛЮЧИ ОБЩИНСКАТА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ „ЦАРЕВГРАД ТЪРНОВ“.

Велико Търново привлече интереса на туроператорите и посетителите на „Ваканция & спа експо 2019” и ръководството на фирмата успя да сключи и 20 договора за посрещане на групи.

За новия туристически сезон са подновени отношенията с над 15 досегашни партньори и са сключени 5 нови договора. Болшинството от договорите са с български туроператори, които организират групови и индивидуални посещения на чуждестранни туристи. Броени дни след края на борсата един от новите партньори на „Царевград Търнов“ вече е довел организирани групи туристи в града, съобщи управителят на дружеството Борислав Йорданов.

На „Ваканция & спа експо 2019” Велико Търново отново заяви позицията си като най-добрата дестинация за културен туризъм в България. Старата столица впечатли посетителите на изложението и с модерната визия на своя щанд от 36 кв. м, представящ града като съчетание на историческо наследство и динамична съвременна култура.

На борсата бяха представени и новите туристически пакети и маршрути в града и региона, както и знакови културни събития.

С. МАРИНОВ

Сн. „Царевград Търнов”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!