Фирма „Десант“ за една година спечели доверието на търновци с качество и многообразие

Фирма „ДЕСАНТ” е на пазара от 2010 г. Специализирали сме се в производството и монтажа на дограма, врати и щори. Предлагаме на клиентите си качествени продукти с доказан произход. С годините сме се научили да предлагаме само най-доброто на достъпни цени, което го доказват и многобройните ни доволни клиенти. Стоим зад всеки един монтиран от нас продукт и носим отговорност за всяка щета.

Ние сме дистрибутори на водещи световни производители на врати и предлагаме голямо разнообразие от цветове и модели, които биха задоволили и най-изтънчения вкус. Разполагаме със складова наличност от 34 модела входни блиндирани врати с метални и облечени каси, което гарантира бързина в изпълнението на поръчките.

„Десант” предлага фирмен монтаж. Можем да се похвалим с динамичен екип от млади хора с желание за работа. Всеки един добре завършен монтаж за нас е удоволствие, към което се стремим всеки ден и което ни мотивира да продължаваме да работим за Вас – нашите клиенти.

От една година сме във Велико Търново. Следим Вашите желания и се стремим да угодим на всички, които са решили да работят с нас. В момента в магазина си на бул. ”България” 35 А сме изложили 38 модела входни врати с голям избор от модели и цветове на промоционални цени.

А сега и още 5 модела от сезон зима 2018 – 2019 година.

Интериорните ни врати са на европейския производител „Классен”. Предлагаме складова наличност от 7 цвята и 10 модела плюс избор от каталог от 37 цвята и 40 модела с плътни и остъклени крила.

Ние предлагаме нещо различно. Пълната гама от врати може да разгледате на www.desant-doors.com

Заповядайте да разгледате. Всеки поръчал ще получи подарък от сърце!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.