65 четения

3 зодии, чийто гняв е опасен

Когато са в стресова ситуация и изживяват нещо тежко, някои зодии стават агресивни, ядосани и избухват лесно.

Ето и кои са те.

Овен

Огнени знаци, които прекалено лесно стават раздразнителни и се нервират. Имат избухлив нрав и не мислят много, когато са изнервени и ядосани. Може да направят нещо, за което после съжаляват. Искат да намерят решение веднага и да продължат с живота си. Импулсивни са и се подават на емоциите си. Успокояват се, когато вече е твърде късно и са нанесли щети.

Лъв

Много са експресивни и не крият емоциите си. Веднага реагират буйно на стресови ситуации. Не си го изкарват на другите хора, но определено ще обяснят как се чувстват. Искат гласът им да се чуе и да изразят своята позиция. Лъвовете държат да им се обърне внимание, не търсят помощ. Ядосват се, когато някой не приема мнението им.

Стрелец

Стрелците са жизнерадостни, приключенци, обикновено не се трогват от обикновени неща. Но понякога могат така да избухнат, че никога да не забравите с какво сте ги оскърбили. Гневът на тези зодии е неочакван и изненадващ. Често са в добро настроение и са весели и ви идва като гръм от ясно небе, когато видите колко нервирани, стресирани и арогантни могат да станат.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!