martineli

martineli

„Виолетовите“ без Почански и Пехливанов срещу „Витоша“, Венци Василев се връща в групата, Артюнин е под въпрос

Ерик Почански и Яни Пехливанов няма да са в групата за мача с „Витоша“ (Бистрица), защото още се възстановяват от получените травми, съобщи главният мениджър на „Етър ВТ“ Красимир Балъков. Под въпрос е централният защитник Артьом Артюнин, който също има леки проблеми и до последно ще се чака, за да се вземе решение дали ще бъде готов за двубоя. Срещата е в неделя от 12:30 часа и ще бъде ръководена от съдии с международен ранг. Рефер е Николай Йорданов, асистират му Веселин Мишев и Петър Джугански.

„Срещата с “Витоша” (Бистрица) ще е най-тежкият мач от трите, които остават до края на редовния сезон. Съперникът е много компактен, тактически винаги подготвен отбор, разбира се, с техните възможности. Ако ние не излезем и не дадем своите сто процента, които искаме да ги виждаме във всеки мач, ще ни бъде много тежко. Не го казвам просто така, а защото знам, че треньорското ръководство на “Витоша” работи много качествено и те са отбор, който може да загуби от всеки, но може и да бие всеки. Ние отиваме там с една-единствена мисъл: ако искаме да вземем трите точки в Бистрица, трябва да сме даже не на сто, а на двеста процента концентрирани“, коментира Краси Балъков. Добрата новина за него е, че централният бранител Венци Василев си изтърпя наказанието и ще е на разположение за срещата.

Клубът пък е санкциониран 1000 лева от Дисциплинарната комисия на БФС за нецензурни скандирания по време на срещата с „Локомотив“ (Пловдив).

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *